---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ενημέρωση για το νέο site Προσφορών για Στελέχη ΕΔ & ΣΑ ENSTOLOS.GR

Αγαπητέ συνάδελφε, τα τελευταία 2 χρόνια είδαμε μειώσεις και μόνο μειώσεις στα εισοδήματα μας (κατάργηση δώρων, περικοπή επιδομάτων, επιβολή Ε.Α.Σ στους συνταξιούχους, περικοπές μερισμάτων, αυξήσεις κρατήσεων κλπ) και δεν ξέρουμε τι άλλο θα μας ξημερώσει αύριο. Παράλληλα όλα έχουν αυξηθεί (ΦΠΑ, τρόφιμα, καύσιμα, εισιτήρια κλπ). Το τελικό αποτέλεσμα: Να ψαχνόμαστε και να καταλήξουμε να μετράμε μέχρι και τα λεπτά του Ευρώ! Ο μόνος τρόπος για να επιβιώσουμε τελικά είναι να μειώσουμε το κόστος διαβίωσης μας. Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε πρόσφατα από τον όμιλο εταιριών Αvmap τo site enstolos.gr. Στο site αυτό μπορούν να μπουν όσοι κάνουν ή θέλουν να κάνουν προσφορές στους ένστολους (Αξκοί-Υπαξκοί ε.ε, ε.α όλων των Κλάδων των Ε.Δ και Σ.Α) και τα μέλη των οικογενειών τους. Η καταχώρηση στο site μπορεί να γίνει πάρα πολύ εύκολα από οποιονδήποτε μέσω του Η/Υ του σπιτιού του και είναι δωρεάν.
Επειδή «η ισχύς είναι εν τη ενώσει»- υπόψη ότι είμαστε πάνω από 600.000 άτομα- μπορούμε να βάλουμε στο site αυτό όλες τις εταιρίες που διατηρούν τα μέλη οικογένειας των συναδέλφων μας που είτε προσφέρουν προϊόντα (πχ. ρούχα, Η/Υ, λάδι, κρασί κλπ) είτε παρέχουν υπηρεσίες (π.χ γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, μεσίτες, ασφαλιστές, ενοικ. δωμάτια, ιδιαίτερα μαθήματα κλπ). Το διαδίκτυο Internet είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο και αν το χρησιμοποιήσουμε σωστά και αρχίσουμε μέσω του enstolos.gr να προτιμούμε προϊόντα και υπηρεσίες συναδέλφων, θα αλληλοβοηθούμαστε και τελικά θα μειώσουμε το κόστος διαβίωσης μας. Φυσικά, στο site αυτό μπορεί να μπει και οποιοσδήποτε (ιδιώτης ή εταιρία) θέλει να μας προσφέρει κάποιο προϊόν ή υπηρεσία. Σε μας τους αγοραστές εναπόκειται να κρίνουμε, μετά από έρευνα αγοράς τι μας συμφέρει και ποιον θα προτιμήσουμε τελικά.
Μελλοντικά, το site αυτό φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε portal αλληλοβοηθείας στελεχών και να συμπεριλάβει επιπλέον επιλογές που θα μας βοηθήσουν να μειώσουμε και άλλο το κόστος διαβίωσης [όπως, επιμερισμός κόστους μεταφοράς κοινών διαδρομών συναδέλφων με αυτοκίνητο (carpooling), εύρεση εργασίας τέκνων συναδέλφων, δωρεές ειδών που δεν τα χρειαζόμαστε σε οικογένειες συναδέλφων και εύρεση άλλων φοιτητών που θέλουν να συγκατοικήσουν με τα παιδιά μας που σπουδάζουν μακριά και φυσικά όποια άλλη ιδέα προταθεί για να μας βοηθήσει.] Καταχωρηθείτε λοιπόν στο enstolos.gr πατώντας το πλήκτρο "είσοδος" δημιουργήστε κωδικό πρόσβασης και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονταν στην οθόνη σας.
Το μήνυμα αυτό μπορείτε να το προωθήσετε σε όσους συναδέλφους ή μέλη οικογενειών (ΕΔ-ΣΑ) νομίζετε. Επίσης, μπορείτε να ενημερώσετε για το enstolos.gr είτε εταιρίες είτε ιδιώτες της περιοχής σας ή σε όλη την Ελλάδα που θα μπορούσαν να προφέρουν ειδικές τιμές σε όλους εμάς και να τους προτείνεται να καταχωρηθούν κάνοντας προσφορές σε εμάς. Με τον τρόπο αυτό βγαίνουμε όλοι κερδισμένοι. Εμείς ξοδεύοντας λιγότερα και οι εταιρίες-ιδιώτες που διαφημιζόμενοι (24ωρες-365 μέρες), αποκτούν νέους πελάτες.
Καλή δύναμη.
Με εκτίμηση, Σταμάτης Μπαλτζής Ταξχος (ΕΠ ε.α) ΣΣΕ/1982
ΚΙΝ. 6946 833158 (Δωρεάν για συνδρομητές ΣΞ. WIND: *733158)
e-mail: stamatisbaltzis@yahoo.com Skype: stamatis.baltzis

Δεν υπάρχουν σχόλια: