---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Μέρισμα Γ' τριμήνου 2011 - Όχι στις 5 Ιουλίου λόγω τεχνικού προβλήματος

     Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στους μερισματούχους του ότι δεν θα καταστεί δυνατή η καταβολή του μερίσματος Γ' τριμήνου του τρέχοντος
έτους κατά την 5η Ιουλίου, λόγω τεχνικού προβλήματος.

      Αυτή θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό, με πιθανή ημερομηνία την 11η ή 12η Ιουλίου. Η ακριβής ημερομηνία θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση του Ταμείου. 

5 σχόλια:

Xαρ. Καραγκιοζούδης είπε...

Μήπως τελικά έχει γίνει θεσμός η αλλαγή της ημερομηνίας πληρωμών? Αν είναι έτσι ας μας το πουν ξεκάθαρα.
Το τεχνικό πρόβλημα δεν το ήξεραν και το ανακάλυψαν σήμερα?
Αυτό λέγεται υπευθυνότητα?
Έλεος !!!

Χαρ. Καραγκιοζούδης

K.Μ είπε...

Είμαι συνταξιούχος κάτω των 60. Μου έχουν κόψει , δεν ξέρω και εγώ πόσα.
Και τώρα και αυτά τα ψίχουλα που μου δίνουν δεν τα βάζουν και στην ώρα τους;
Τι τεχνικό πρόβλημα υπάρχει;
Έτσι αόριστα με μια ανακοίνωση και νομίζουν ότι τους πιστεύω;
Όχι κύριοι δεν υπάρχει κανένα τεχνικό πρόβλημα.
Το πρόβλημα είσαστε εσείς που δεν είστε συνεπείς στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας, ένα εκ των οποίων είναι να μου παρέχετε το μέρισμα που σας το έχω χρυσοπληρώσει.
Αν δεν μπορείτε να είστε συνεπείς απέναντί μου, όπως ήμουν και είμαι τόσα χρόνια εγω απεναντί σας... να φύγετε απο το ΜΤΣ και να ζητήσετε να σας διορίσουν αλλού.

Κυριάκος Μαϊόπουλος
ΣΣΕ 82

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος για μία φορά ακόμη.

Έτσι καθυστερούσαμε και εμείς να πληρώσουμε τις εισφορές μας κάθε μήνα και έτσι καθυστερήσαμε να πληρώσουμε το απίστευτο ποσό που βγάλανε στον βασικό των συντάξιμων αποδοχών όταν φύγαμε για την αναγνώριση των ετών της ΣΣΕ αντί να το βγάλουν στον βασικό του Ανθλγού μετά την αποφοίτηση.

Είναι και αυτό μία ένδειξη καλής λειτουργίας του Κράτους της σημερινής Κυβέρνησης Κατοχής. Και αυτοί διορισμένοι άχρηστοι είναι.

Άλλωστε στην επίσκεψή μας επιτόπου ο Πρόεδρος του ΜΤΣ μεταξύ άλλων ευτράπελων δήλωσε ότι δεν γνωρίζει τον χειρισμό PC για να ενημερώνει ηλεκτρονικά την ιστοσελίδα κ.λ.π.

Αυτό θα πούμε στους υπολοίπους πούχουμε υποχρεώσεις πληρωμής και θα το δεχθούν επειδή έχει <> πρόβλημα το ΜΤΣ.
Αίσχος.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά μας κάνουν και μακάρι να μας πάνε τη σύνταξη στα 600 € και να μας κόψουν και το μέρισμα και το ΕΚΟΕΜΣ.
Όταν από εύελπις έλεγα ότι οι πολιτικοί είναι αδίστακτοι και μισούν κάθε τι που έχει σχέση με το στρατό, με αποκαλούσαν φασίστα και ακροδεξιό.
Τώρα γελάω με τα χάλια μας αφού από "καβάλα στο άλογο" γίναμε τσιράκια των βουλευτών και των δημάρχων!!

Για θυμηθείτε όλοι σας... στις φρουρές όπου υπηρετήσατε....ποιον αντιμετώπιζε ο εκάστοτε Ανώτερος Διοικητής Φρουράς με μεγαλύτερο σεβασμό;
τον Αρχιλοχία, τον Υπολοχαγό ή τον κοινοτάρχη και μετά το δήμαρχο;

Και ποιον αντιμετώπιζε με περισσότερο δέος;

Τον συνάδελφο ή τον βουλευτή της περιοχής;

Καλά μας κάνουν τώρα! Εύγε σε αυτούς τους κηφήνες που ακόμα και τώρα μας ποδοπατούν....καθίστε στις πολυθρόνες σας και ατενίστε τα ξίφη σας!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 53 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 60 ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο Α/ΓΕΕΘΑ? ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ Η ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ?ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΝ ΥΕΘΑ Η Ο Α/ΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΜΙΛΗΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΜΕ ΓΝΩΜΩΝΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.