---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Επιστολή - Υπενθύμιση προς Πρόεδρο του ΜΤΣ

Αξιότιμε και αγαπητέ Πρόεδρε του ΜΤΣ

Σε συνέχεια της επίσκεψής μας στο ΜΤΣ την 23 Μαρτίου 2011,  μετά τις δεσμεύσεις που λάβατε για δρομολόγηση λύσης στο πρόβλημα του ΒΟΕΑ (http://www.mts-mod.gr/Downloads/anakoinosi_11042011.pdf) και μετά το διάστημα των 3 μηνών που είχατε στην διάθεσή σας, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για την εξέλιξη των παρακάτω:
1.  Δημιουργία ξεχωριστού λογαριασμού για το ΒΟΕΑ
2.  Ικανοποίηση αιτημάτων κατά απόλυτη σειρά προτεραιότητας.
3.  Ανάρτηση της επετηρίδας στην ιστοσελίδα του ΜΤΣ, κατά τα πρότυπα του ΑΟΟΑ. Μετά την ανάρτηση του αριθμού των εκκρεμουσών αιτήσεων ανά μήνα, εκτιμάται ότι δεν απαιτείται άδεια από την αρχή προσωπικών δεδομένων, για ανάρτηση επετηρίδας με τους αριθμούς πρωτοκόλλου κατά ημερομηνία που κατατέθηκαν οι αιτήσεις. Με αυτόν τον τρόπο ο κάθε ένας θα μπορεί με τον αριθμό πρωτοκόλλου του να δει πόσοι είναι πριν από αυτόν, για προαγωγή της διαφάνειας.
4.  Ενέργειες-αποτέλεσμα για εξεύρεση πόρων, για την ικανοποίηση όσων το δυνατόν περισσοτέρων χρονιζουσών αιτήσεων.
5.  Κατάρτιση ρεαλιστικού και σύμφωνου με τα δεδομένα χρονοδιαγράμματος ικανοποίησης των αιτήσεων, προκειμένου να σταματήσει αυτή η απαράδεκτη συσσώρευση.
6.  Ενημέρωση μέσω της ιστοσελίδας του ΜΤΣ για την πρόοδο υλοποίησης των παραπάνω.

Επιπρόσθετα θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για τον νόμο που αφήσατε να εννοηθεί ότι προβλέπει, ότι η καταβολή του ΒΟΕΑ γίνεται σε εύλογο χρονικό διάστημα (ποιο είναι αυτό?) και ανάλογα με την ρευστότητα του ΜΤΣ.

Η ΕΑΑΣ και οι φορείς μετόχων-μερισματούχων στις οποίες κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται για την κατά την κρίση τους ενέργειες για επίλυση αυτού του τεράστιου προβλήματος που απασχολεί χιλιάδες συναδέλφους.

Οι συνάδελφοι παρακαλούνται για προώθηση του παρόντος στους ενδιαφερομένους, για κατάθεση προτάσεων για περαιτέρω χειρισμό του θέματος.

Με εκτίμηση

Πασχάλης Κωνσταντίνος
ΣΣΕ/82
Κιν. 6948048326
Email: paskon@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: