---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Μετοχικό Ταμείο Στρατού: Ψεύτες - Κλέφτες

    Ο υπουργός Βενιζέλος με πρόσφατο διάταγμά του έκοψε από το χορηγηθέν μέρισμα του ΜΤΣ ποσό 25% με αναδρομική ισχύ 6μήνου και...ταυτόχρονα αύξησε τις εισφορές των εν ενεργεία στρατιωτικών κατά 5%.
    Ταυτόχρονα αποφάσισε την μη χορήγηση του επιδόματος ΒΕΑ στα διακινούμενα τέκνα των Στρατιωτικών παρότι οι στρατιωτικοί έχουν πληρώσει για την καταβολή αυτή. Εδώ κι ένα χρόνο δεν το χορηγεί ενώ έχουν χορηγηθεί ΒΕΑ μέχρι και αιτήσεις πριν 2 1/2 χρόνια.
    Την 05/07/2011 το ΜΤΣ ανήρτησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ανακοίνωση ότι λόγω "τεχνικού" προβλήματος θα καθυστερήσει η καταβολή του μερίσματος και θα καταβληθεί την 11 ή 12/07/2011 το αργότερο. Μέχρι και σήμερα δεν έχει καταβληθεί και εύλογα εγώ ρωτάω:
   (1) Πληρώθηκες αυτό τον μήνα Βενιζέλο, εσύ οι συνάδελφοί σου και όλοι όσους έχετε διορίσει στην Βουλή?
   (2) Πληρώθηκες αυτό τον μήνα διορισμένε κομματικέ Διευθυντή του ΜΤΣ εσύ και οι λοιποί καρεκλοκένταυροι?
   (3) Εγώ γιατί ΔΕΝ πληρώθηκα ρε ΨΕΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ!!!
   (4) Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να με εμπαίζετε και να με κοροιδεύετε με λεφτά που ΕΓΩ σας καταβάλλει?
    (5) Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα το Βοήθημα Επαγγελματικής Αυτοτέλειας (ΒΕΑ) να μην το καταβάλλετε ως υποχρεούστε στο τέκνο μου καίτοι σας έχει υποβάλλει αίτηση εδώ και μία διετία?
 

ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΥΡΙΟΙ (ο Θεός να σας κάνει κυρίους)!!  
Το βρήκαμε εδώ...

Φαντάζεστε τι θα γράψει αυτός ο αναγνώστης όταν διάβασει τη νέα ανακοίνωση του ΜΤΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: