---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ο Ελικοπτεράς...

     Ονομάζομαι Πασχάλης Κωνσταντίνος και είμαι ένας απόστρατος Συνταγματάρχης ¨ελικοπτεράς¨, 52 ετών με 42 χρόνια συντάξιμη υπηρεσία.
    Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, της 30/09/2011, ο κ.Βερύκιος είπε ότι σαρανταπεντάρης ελικοπτεράς παίρνει σύνταξη 2.700 ευρώ και με τις εξαγγελθείσες περικοπές θα παίρνει 1.700.
     Είναι γεγονός ότι τις περισσότερες φορές τα σχόλιά του όταν αναφέρεται στις ΕΔ είναι ανακριβή, για λόγους που ο καθένας μπορεί να φανταστεί. Αυτή την φορά ξεπέρασε κάθε φαντασία.
     Επειδή πιστεύω ότι ένα σοβαρό ΜΜΕ, δεν θα ήθελε να έχει έναν τέτοιο δημοσιογράφο στο έμψυχο δημιουργικό, αμερόληπτο και μαχόμενο προσωπικό του, σας αποστέλλω συνημμένα ενημερωτικό σημείωμα του ΓΛΚ, στο οποίο φαίνεται ότι τον μήνα Σεπτέμβριο η σύνταξή μου ήταν 1724 ευρώ. Με τις εξαγγελθείσες μειώσεις αυτή θα κατέλθει κάτω των 1.450 ευρώ, μετά από τόσα χρόνια ανωτάτων σπουδών, πτήσεων και προσφοράς στις ΕΔ και την πατρίδα.
    Αν ο κ. Βερύκιος μου παρουσιάσει τα στοιχεία για τον σαραντάρη ¨ελικοπτερά¨ με την σύνταξη των 2.700 ευρώ που επικαλέστηκε, θα είμαι ο πρώτος που θα ζητήσω συγγνώμη, ειδάλλως παρακαλώ για τις ενέργειές σας, προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια και να πάψουν αυτά τα φαινόμενα παραπληροφόρησης.
         Μετά τιμής
Πασχάλης Κωνσταντίνος

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλα μπραβο για τον συναδελφο και την ενεργεια του.

Ανώνυμος είπε...

Κώστα μήπως εννοεί τα περσινά ακαθάριστα-πριν τις περικοπές δώρων κλπ μαζί με τα ακαθάριστα μερίσματα, όντως κάποιος αν διαιρούσε τα δώρα δια του 12, έφτανε η σύνταξη (πάντα προ κρατήσεων) στα 2700. Τώρα προ κρατήσεων φτάνει τα 1700. Η αλητεία έγκειται στο γεγονός οτι δεν ξέρουμε πλέον ποιές είναι οι κρατήσεις και ποιά τα καθαρά. Μην ασχολείσαι, εμείς θα χάσουμε.

Μακεδών Αετός είπε...

Αγαπητέ ταλαίπωρε, αλλα πάντα φιλότιμε συνάδελφε, Έλληνα Αξιωματικέ

Δυστυχώς, το επίπεδο, η υπομονή, οσεβασμός και η πειθαρχία όλων ημών και υμών, δίνει τροφή και ζωή σε όλους αυτούς τους "εφιάλτες" να κατατρώγουν ατιμώρητοι την Ελλάδα, τους συνέλληνες και στην προκειμένη περίπτωση την πραγματικότητα και το αληθινό ποιόν των Ελλήνων Αξιωματικών

Μπράβο κι απο μένα για την έκδοση των συγκριτικών στοιχείων απο μέρους σου....Μήπως όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να ανοίξουν και να ματώσουν μυτούλες? Γιατί, όπου δεν πέφτει λόγος, πέφτει ράβδος?

Φιλικά
Σμχος ε.α.
Λεωνίδας Καίσαρης

Παντ. Μαυροδόπουλος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΣΧΑΛΗ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΜΩΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ .........
Αντγος ε.α. Παντελής Μαυροδόπουλος Πρόεδρος Ενώσεως Αποστράτων

DeltaCV είπε...

Κώστα, συγχαρητήρια για την άμεση και ουσιαστική απάντηση στο σχόλιο αυτού του απαράδεκτου "δημοσιογράφου".
ΛΥΠΆΜΑΙ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΆΤΟΜΟ ΑΥΤΌ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ...

Ανώνυμος είπε...

μπραβοοοοοοοοοοοο και απο μενα αλλα απορω γιατι απτο πενταγωνο δε τον πεταξατε με τις κλωτσιες τοσα χρονια τον κοπριτη τον δημοσιογραφο!!!!αλλα οπως λενε οι φημες εβγαζε μεχρι και υπηρεσιες!!!!

Ανώνυμος είπε...

Επειδη κάποιος συναδελφος(?) σχολιασε κατι για ακθαριστα μερισματα κλπ..Τι δουλεια εχουν τα μείρσματα, με τηΝ ΚΑΘΑΡΗ συνταξη, που επικαλεστηκε ο Βερυκοκος? Εξαλλου δικες μας κρατησεις ειναι τα μερισματα και ανταποδοτικες εισφορες και δεν εχει καμμια σχεση με τις λειτουργικες δαπανες του Δημοσιου.Αυτοι δεν εχουν επικουρικά και μαλιστα ανθηροτατο Ταμειο? Και φυσικα πρεπει να σχολουμαστε πλεον, γιατι ετσι φτασαμε εως εδω.Δεν ειχαμε αποψη και γνωμη τοαα χρόνια.Οσο για το "ποιον" τπυ ανδρος και την αχαριστια του, ας του υπενθυμσει καποιος για τον αδελφο του,που δουλευει και ποιοι τον εσωσαν απο τη φυλακη...

ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΕΔΕΣΣΑ είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ? ΣΥΝΞΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ......ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ Ο Μ@Λ@Κ@ΣΝ !!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΥΕΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ "ΠΑΙΖΕΙ" ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ

Γιάννης Παπανικολάου είπε...

Μην πιστεύετε ότι ακούτε για τον Βερύκιο. Για υπηρεσίες, γλυψίματα κλπ. Γραμμένο τον έχουν όλοι και σκαρφίζεται ιστορίες για να βγάζει το ψωμάκι του. Φύκια για μεταξωτές κορδέλες πουλάει, αλλά και το δελτίο ειδήσεων πρέπει να ανεβάσει τηλεθέαση οπότε δεν τα πολυψάχνουν !!! Κανένας δεν του μιλάει, γυρνάει μόνος του μήπως ακούσει καμμια κουβέντα, αλλιώς βάζει το "μυαλό" του και γεννάει βλακείες.

gmos63 είπε...

Ο Βερύκιος και ο κάθε Βερύκιος έχουν αποθρασυνθεί και γράφουν ότι θέλουν λόγω της μέχρι τώρα ανοχής μας.
Συγχαρητήρια στον ΚΥΡΙΟ και ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ Πασχάλη και θα παρακαλούσα τον κύριο Μαυροδόπουλο Πρόεδρο μας να παίρνει θεσμικά και όχι ως απλός σχολιαστής.
Η Ε.Α.Α.Σ έχει θεσμικό ρόλο και θα πρέπει να παίρνει άμεσα θέση σε οποιοδήποτε επώνυμο δημοσίευμα στρέφεται κατά της τιμής και της υπόληψης των Ε.Δ.
Ιωάννης Μόσχος
Ταξχος(ε.α)

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβένετε βέβαια το τι έχουμε να ακούσουμε γιατί ο αγαπητός συνάδελφος είναι 52 ετών με 42 έτη υπηρεσίας.
Κανείς εκτός στρατού δεν πρόκειται να το καταλάβει και θα λειτουργήσει εις βάρος του-μας.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ Ε.Α.Α.Σ ΛΑΡΙΣΑΣ.
Σκέφτομαι να ζητήσω μεταγραφή από την Αθήνα...

Ανώνυμος είπε...

http://tinyurl.com/6gyl9a8

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίει ο Βερύκιος για αυτό που είναι. Έτσι τον έπλασε η φύση και ο Θεός. Είναι επιλογή του να λέει ότι λέει.
Να θυμίσω ότι τον περιβόητο Άκη τον αποκαλούσε ως "Γεράκι της Ειρήνης".
Προσβολή για τα γεράκια!
Ο Βερύκιος είναι αυτός που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του στην κεντρική πύλη του Υπουργείου Άμυνας τον στρατιώτη που θέλησε να του κάνει τον προβλεπόμενο έλεγχο ασφαλείας!
Τώρα διαμαρτύρεται που οι απόστρατοι παραβίασαν την πύλη του Επιτελείου.
Έλεος!
Δεν θα τον αποκαλέσω σκουλήκι για να μην προσβάλω τα συμπαθή αυτά ασπόνδυλα.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΚΑΛΆ ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ 1499,61.ΠΟΙΑ 1724?

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον Πασχάλη και στον Χρηστίδη.

κ. Μαυροδόπουλε ύστερα από την ραδιοφωνική σας συνέντευξη στον flash (δηλώσατε ότι "...σε επόμενες διαμαρτυρίες αποστράτων θα συμμετέχουμε μόνο με δελτίο τύπου") και την τηλεοπτική σας εμφάνιση στο extra3, μας απογοητεύσατε και πιστεύω πως δεν σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων. Ελπίζω να είναι πιο δυναμική η παρουσία σας στο μέλλον.
Υ.Γ.1: Πότε θα γίνει η τροποποίηση του καταστατικού της ΕΑΑΣ ώστε να μπορεί να βάζει υποψηφιότητα απόστρατος αξκος βαθμού (ηλικιακά νεότερος με περισσότερες αντοχές και πιο κοντά στους απόστρατους κάτω των 55 ετών) όχι μόνο Αντγου ή Υπτγου ή οι χήρες (!!!) αυτών;

Υ.Γ.2: Το ξαναστείλαμε αλλά δεν το βάλατε μήπως δεν το πήρατε; Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Δείτε και αυτό: http://www.eaas.gr/attachments/deltio%20typoy.pdf