---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Δικαστική Διεκδίκηση - 07.11.2011 - Εξέλιξη

     Αγαπητοί συνάδελφοι, βρίσκομαι στην περίεργη θέση να σας ενημερώσω ότι όσο περισσότερες απορίες λύνουμε τόσο περισσότερες δημιουργούνται. Προσπαθούμε να φέρουμε όλες τις προσφορές στο ίδιο επίπεδο πληροφόρησης προκειμένου να είναι εύκολο να κρίνουμε (όλοι μας) ποια είναι η καλύτερη αλλά και η συμφερότερη για εμάς.
     Θα ζητήσουμε λοιπόν την κατανόηση σας και μερικές ημέρες ακόμα προκειμένου να ολοκληρώσουμε ως επιτροπή αξιολόγησης το έργο που έχουμε αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η συνάντηση - συγκέντρωση όλων για να συναποφασίσουμε θα γίνει οριστικά την επόμενη βδομάδα. Η ακριβής ημέρα, ώρα και χώρος θα σας ανακοινωθεί έγκαιρα.
     Από τα θετικά αυτής της διαδικασίας ήταν ότι μας προέκυψε και η ανάγκη ακόμη μίας διεκδίκησης. Θυμάστε ότι η πρώτη ειδική εισφορά (ΕΑΣ) ενώ αφορούσε μικτή σύνταξη πάνω από 1.400 ευρώ εφαρμόσθηκε από το πρώτο ευρώ. Ο συνήγορος του πολίτη γνωμοδότησε ότι είναι λάθος και πρέπει να διορθωθεί. Αφού τις μικτές συντάξεις μέχρι 1.400 ευρώ δεν τις πείραξε καθόλου θα έπρεπε να ισχύει το ίδιο για όλους και να αναφέρεται η μείωση στα ποσά πάνω από 1.400 ευρώ. Εάν λοιπόν κάποιος είχε μικτή σύνταξη 1.600 ευρώ η μηνιαία μείωση θα έπρεπε να ήταν 200Χ6%=12 ευρώ και όχι 1.600Χ6%=96 ευρώ.
          Με εκτίμηση
      Για την επιτροπή
Αποστόλης Παπαπαρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: