---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ομιλία απερχόμενου Α/ΓΕΣ κ. Φράγκου Φραγκούλη κατά την παραλαβή - παράδοση Δκσεως της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ

5 σχόλια:

George είπε...

Ωραία η ομιλία του πρώην πλέον Α/ΓΕΣ αλλά τώρα κατάβε ότι δεν είμασταν ΄΄αντιπαραγωγικοί΄΄???(Στο 06:55 του βίντεο) Ολα αυτά αφού αποστρατεύθηκε??? Δεν πειράζει κάλιο αργά παρά ποτέ που λέει και ο φιλόσοφος λαός μαςΙσως από δω και πέρα δει κατάματα και πραγματικά τα προβλήματά μας, αφού ανήκει πλέον στο δικό μας δυναμικό!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι πράγματι οδυνηρό να προσπαθείς να πείς κάποια πράγματα όταν είσαι ήδη έξω από την πόρτα, ενώ θα είχαν αξία να τα πείς με θάρος όταν ήσουν μέσα και στην ανάγκη να χτυπήσεις την πόρτα φεύγοντας για να έχουν τα στελέχη να θυμούνται και κάποιον.
Τώρα η σιωπή αρμόζει καλίτερα πιστέψτε με κ. Φραγκούλη.

Ε. Κατσαμπέκης

George είπε...

Κύριε 19:16 μην χτυπάτε έτσι τον πρώην Α/ΓΕΣ όλοι κάνουμε λάθη, ευτυχώς όμως που κάποτε τα αναγνωρίζουμε , κάτι είναι και αυτό μεγάλο προσόν η μεταμέλεια Πάντα υπάρχει η συγχώρεση Συμφωνείτε???

Ανώνυμος είπε...

George
Καλά τα λές, με τη διαφορά ότι μπερδεύεις τη μεταμέλεια με την υποκρισία.

Ε. Κατσαμπέκης

Βασίλης Οικονομόπουλος είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι ο Ηγέτης πρέπει να κρίνεται ως ηγέτης και ο συνταξιούχος ως συνταξιούχος ! Δυστυχώς αν ως ηγέτης δεν αντιλαμβάνεται ... κάποιος τα αυτονόητα, ενώ τα αντιλαμβάνεται ως συνταξιούχος μερικών ωρών , αυτό είναι τουλάχιστον φαιδρό....! Όσο για το "κάλιο αργά παρά ποτέ", έχει αξία όταν του δίνεται η δυνατότητα έστω και στο παρα πέντε, να επανορθώσει! Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις ισχύει το επίσης γνωστό σε όλους μας "μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται"
Εύχομαι οι νέοι Ηγέτες που ανέλαβαν, να έχουν συνέπεια και συνέχεια των λόγων τους ακόμη και τότε που θα κλείσει οριστικά η πόρτα πίσω τους ! Δεν θέλω να τους δω "μπριτζόλες" ! Θέλω όταν ακούω κάποιον να μιλάει για τις ΕΔ να μπορώ να τον αναγνωρίσω από τον ΛΟΓΟ του, είτε φοράει την στολή, είτε το κουστούμι του! Να μη με μπερδεύει (φορώντας το κουστούμι του), λες και ακούω άλλον άνθρωπο !!!!!