---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Μετοχικό Ταμείο Στρατού - Μετά την πρόσληψη Δικηγόρου τώρα και πρόσληψη Ειδικού Συμβούλου

 18 Νοεμβρίου 2011
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ 

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΜTΣ) προκηρύσσει Πρόχειρο Διαγωνισμό για την ανεύρεση Ειδικού Συμβούλου με εμπειρία στη διαχείριση ακινήτων από πλευράς νομικής, επενδυτικής, οικονομικής, εκτιμητικής και συμβουλευτικής, σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν στην εκμετάλλευση του Κεντρικού Μεγάρου του ΜΤΣ. Ο σύμβουλος που θα επιλεγεί θα έχει ως αντικείμενο τη μελέτη, ανάλυση, προσδιορισμό των μισθωτικών και λοιπών όρων της συμφωνίας με τη μισθώτρια, καθώς και την αξιολόγηση των δυνατοτήτων που ενδεχομένως υφίστανται για επαναδιαπραγμάτευσή τους προς επωφελή εξέλιξη της υπογραφείσας από το ΔΣ/ΜΤΣ σύμβασης για το Ταμείο και την υποστήριξη του ΜΤΣ προς την επίτευξη του στόχου αυτού.

2. Ο διαγωνισμός θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00-11:00 π.μ στα γραφεία του ΜΤΣ στην Αθήνα (Κολοκοτρώνη 13, 2ος όροφος).

3. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες και όρους διενέργειας του διαγωνισμού στα παραπάνω γραφεία καθημερινά και ώρες από 08:00 μέχρι 14:00, τηλ 210-3227767.

Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ


Το βρήκαμε εδώ...

Το ΜΤΣ προσλαμβάνει Δικηγόρο 

Δεν υπάρχουν σχόλια: