---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Αρχεία Εμφυλίου Πολέμου από τη Διεύθυνση Ιστορίας Στρατού

Έλαβα το παρακάτω μήνυμα και σας το παραθέτω για χρήση κατά την κρίση σας. 
Αξιότιμε κύριε Παπαπαρίση,
Απο σήμερα, η Στρατιωτική Ιστορία «Αρχεία Εμφυλίου Πολέμου» είναι ελεύθερα και δημόσια προσβάσιμη για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, μέσω των σελίδων του Ιστοτόπου www.Greg61.gr.
Το Έργο αυτό της Διευθύνσεως Ιστορίας Στρατού είναι σπάνιο, αποτελείται απο δεκαέξι (16) Τόμους, τυπώθηκε σε μόλις χίλια (1000) αντίτυπα και δέν υπάρχει στο ελεύθερο εμπόριο.
Στην αρχική σελίδα κάθε Τόμου, υπάρχει ο Πίνακας περιεχομένων του Τόμου αυτού. Οι υποσελίδες κάθε Τόμου αριθμούνται ως εξής: Αριθμός Τόμου / Αριθμός υποσελίδας [α/α αρχείων, όπως φαίνονται στον πίνακα περιεχομένων].
Λόγω του όγκου των δεδομένων που περιέχονται σε κάθε υποσελίδα, υπάρχει προσωρινά κάποια καθυστέρηση στη φόρτωσή τους. Αυτό είναι αναμενόμενο, δεδομένου οτι οι 550 κατα Μ.Ο. σελίδες Word που αποτελούν τον κάθε Τόμο, αναρτήθηκαν σε μόλις 10-12 υποσελίδες που περιέχει ο κάθε Τόμος. Το θέμα αυτό της ταχύτητας φόρτωσης πάντως, θα βελτιωθεί εντός των επομένων ημερών.
Παρακαλώ για την ενημέρωση των μελών σας και των αναγνωστών του Ιστοτόπου σας.
Με εκτίμηση,
Γρηγόρης Νάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: