---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Θέσεις ΕΑΑΣ για τον ΑΟΟΑ

1. Η Ένωση Αποστράτων Στρατού Ξηράς στα πλαίσια ενημερώσεως των Μελών της, λαμβάνει θέσεις σε βασικά θέματα που απασχολούν σημαντικό ποσοστό εξ' αυτών. Σήμερα παρουσιάζουμε τις θέσεις μας για τον ΑΟΟΑ.
 

2. Προτίθεται να παρουσιάσει τις θέσεις της (Ηλεκτρονικά και δια της Εθνικής Ηχούς) στα ακόλουθα θέματα: α. Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Σ., β. Μ.Τ.Σ., γ. Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. & δ. Περικοπή Συντάξεων για τους κάτω των 55 ετών Συνταξιούχους Συναδέλφους.
 

3. Ενδεχομένως να επιδέχονται βελτιώσεις (εχθρός του καλού είναι το καλύτερο) και η ΕΑΑΣ είναι έτοιμη να δεχθεί προτάσεις από τα Παραρτήματα της (ηλεκτρονικά ή δια επιστολής) ή από οποιοδήποτε Μέλος της με εξειδίκευση  και εμπειρία, προκειμένου να προβεί σε διορθωτικές ενέργειες για την τροποποίησή τους.
 

4. Δια της παρούσης ηλεκτρονικής Επιστολής το Δ.Σ / ΕΑΑΣ, ευχαριστεί το Μέλος του Δ.Σ Σχη (Ο) ε.α κ. Ιωάννη Κοτσαρίδη, ο οποίος συνέταξε τα κείμενα ή αυτήν την στιγμή βελτιώνει μερικά εξ' αυτών. Σε περίπτωση που επιθυμείτε τηλ. επαφή για απ' ευθείας υποβολή ενδεχομένων ερωτημάτων σας επί των δημοσιευθέντων κειμένων, το τηλέφωνό του είναι 211 012 5501.
Αντγος ε.α. Παντελής Μαυροδόπουλος
           Πρόεδρος ΔΣ ΕΑΑΣ

ΑΟΟΑ - ΔΤ ΕΑΑΣ 25-2-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: