---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Συνάντηση των εκπροσώπων των Παραγωγικών Φορέων και Τάξεων του Νομού Τρικάλων με το Διοικητή της ΣΜΥ


     Την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012 πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ΣΜΥ, συνάντηση των εκπροσώπων των Παραγωγικών Φορέων και Τάξεων του Νομού Τρικάλων με το Διοικητή της Σχολής.
Στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ των Παραγωγικών Φορέων Τρικάλων και της ΣΜΥ πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων των δύο φορέων την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012.
Ο Ταξίαρχος κ. Μπίκος Δημήτριος υποδέχθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Τρικάλων, τον Αντιπρόεδρο Α’ Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βενέτη Ευάγγελο, τον Πρόεδρο Ομοσπονδίας Επαγγελματιών-Βιοτεχνών και Εμπόρων κ. Αγγελάκη Ευάγγελο, τον Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου κ. Καλλέα Χρήστο, τον Πρόεδρο Εστιατόρων Fast Food και Πρόχειρου Φαγητού κ. Παναγιωτόπουλο Δημήτριο, τον Δντή Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων κ. Τσόλα Δημήτριο και τον υπεύθυνο Τουριστικού Γραφείου ΚΤΕΛ κ. Αλεξίου Χρήστο. Στη συζήτηση στην οποία επακολούθησε επιπρόσθετα συμμετείχαν ο  Ανχης (ΠΖ) Θεόδωρος Παπαθεοδώρου Επιτελής Δημοσίων Σχέσεων και Επχος Ιωάννης Νασιόπουλος  Επιτελής Διοικητικής Μέριμνας της ΣΜΥ.
Σκοπός της συνάντησης ήταν ο έλεγχος προόδου των στόχων που είχαν τεθεί στην προηγούμενη συνάντηση, καθώς και η βελτίωση της συνεργασίας που έχει αναπτύξει η Σχολή με τους φορείς της πόλης. Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η οικονομική κρίση που μαστίζει την τοπική αγορά και η εξεύρεση λύσεων κάτω από τις οποίες θα εξευρεθούν άμεσοι και πρακτικοί τρόποι αμοιβαίας συμβολής και στήριξης και των 2 πλευρών.
     Η συζήτηση που επακολούθησε κρίθηκε παραγωγικότατη και υπήρξε δέσμευση για συνέχιση της συνεργασίας σε πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και καλής θέλησης για την επίτευξη των κοινών στόχων, προς όφελος της Τρικαλινής κοινωνίας μέρος της οποίας αποτελεί και η ΣΜΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: