---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Αιμοδοσία και Διάλεξη για το κάπνισμα στη ΣΜΥ

Διάλεξη Πρύτανη Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνου Γουργουλιάνη στη ΣΜΥ
     Την Τρίτη 19 Ιουνίου 2012, πραγματοποιήθηκε διάλεξη στη ΣΜΥ, από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Γουργουλιάνη με θέμα «Αντικαπνιστική εκστρατεία στις Ένοπλες Δυνάμεις». Εκτός από το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της Σχολής, στη διάλεξη παρέστησαν, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Χρήστος Λάππας, ο Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης κ. Γεώργιος Κόκκαλης, ο Πρόεδρος του ΤΕΦΑΑ καθηγητής κ. Κουτεντάκης Ιωάννης, καθώς και εκπρόσωποι της Μητρόπολης και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Ο κ. Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης είναι Καθηγητής Πνευμονολογίας του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από το 2008. Έχει δημοσιεύσει από το 1990 μέχρι σήμερα περίπου 450 δημοσιεύσεις σε έγκυρα διεθνή και Ελληνικά ιατρικά περιοδικά. Η Σχολή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Γουργουλιάνη για την εύστοχη και αποτελεσματική ενημέρωση του προσωπικού μας στην αντικαπνιστική εκστρατεία και εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στο σημαντικό έργο που επιτελεί στον ακαδημαϊκό και ιατρικό στίβο.


Την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012 πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία στο Ιατρείο της Σχολής
     Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Ιουνίου, εθελοντική αιμοδοσία στη Σχολή, σε συνεργασία με το Σταθμό Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Ν. Τρικάλων. Σκοπός της εθελοντικής αιμοδοσίας του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού των Τρικάλων, είναι η κοινωνική προσφορά με τη δημιουργία ικανού αποθέματος αίματος. Κατά την παραπάνω εκδήλωση, συγκεντρώθηκαν συνολικά 25 φιάλες αίματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: