---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; Τι θα γίνει με το ΕΚΟΕΜΣ και το ΒΟΕΑ των παιδιών μας;

     Την 11η Ιουνίου μία βδομάδα πριν από τις εκλογές ανήρτησα υπό μορφήν απορίας στο blog της ΕΑΑΣ Λάρισας και το κοινοποίησα σε 500 και πλέον αποδέκτες (μεταξύ αυτών και στο ΜΤΣ), το εξής: Γιατί κανένας αρμόδιος δε μιλάει για το ΕΚΟΕΜΣ και το ΒΟΕΑ? Ρωτούσα επίσης πότε θα επιστρέψει το ΜΤΣ τα 30 εκατομμύρια ευρώ (που παράνομα παρακρατεί) στο ΕΚΟΕΜΣ, αν θα γίνουν ενέργειες για την "κλοπή" των 50 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ από το ΜΤΣ - ΕΚΟΕΜΣ λόγω "κουρέματος" και τέλος ρωτούσα που οφείλεται αυτή η τεράστια έλλειψη ενημέρωσης από τον πρόεδρο του ΜΤΣ, που διορίσθηκε από τον κ. Βενιζέλο, αλλά ως συνήθως τον πληρώνουμε όλοι εμείς. Δυστυχώς δεν απάντησε κανείς.

     Σήμερα 26 Ιουνίου 2012, 15 ολόκληρες ημέρες μετά (και με νέα κυβέρνηση), συνεχίζει να μην αισθάνεται κανείς αρμόδιος την ανάγκη να απαντήσει ή να μας ενημερώσει για το τι μέλλει γενέσθαι.
ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ;

Αποστόλης Παπαπαρίσης
       Σχης (ΤΧ) ε.α.
Πρόεδρος ΕΑΑΣ Λάρισας



6 σχόλια:

Γεώργιος Κουράκης Σχης (ΠΒ) ε.α είπε...

Αποστόλη καλησπέρα.

Μήπως έχεις αναλογιστεί ποτέ, για πιο λόγο δεν αντιδρούν ; μήπως τελικά έχουμε να κάνουμε με παχύδερμα αισχύστου είδους, προίστορικά μαμούθ ;

mike είπε...

Μεχρι να πέσουνε τα πρώτα κεφάλια !! Αλλα για να πέσουν πρέπει να μιλήσουν πρώτα και για να μιλήσουν πρέπει να εχουν το σθένος να βγουν και να πουν τι???? Απο κει θα ξεκινήσουμε από το τι?????

Χρήστος είπε...

Απόστολε σου ξαναγράφω το σενάριο του ΕΚΟΕΜΣ: Εντός των ημερών θα βγεί ανακοίνωση ότι θα το πάρουμε δεδουλευμένα(χάνουμε δηλαδή ένα τρίμηνο μέχρι να δουν οι ιθύνοντες τι μέλει γενέσθαι). Μετά από 1-2 τρίμηνα θα βγεί κάποιος εκτός ΜΤΣ-ΕΚΟΕΜΣ(κοπτώμενος δήθεν για τα συμφέροντα των αποστράτων) και θα παρουσιάσει την τραγικότητα των οικονομικών του ΕΚΟΕΜΣ και θα προτείνει την σωτήρια λύση της περικοπής επιπλεόν 15% του μερίσματος για να ισορροπήσει με τις κρατήσεις του μερίσματος του ΜΤΣ(εμείς θα το δεχθούμε με το σκεπτικό ότι ευτυχώς που δεν μας το έκοψαν τελείως). Είναι ένα σενάριο στην πράξη θα φανεί άν είναι πραγματικό ή φανταστικό).

Ανώνυμος είπε...

Αποστόλη μετά την απομάκρυνση εκ της ...κάλπης ουδέν λάθος αναγνωρίζεται ....

Σίμος

Apostolos είπε...

ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα Αποστόλη.
Η Χρυσή Αυγή συγκέντρωσε κάπου 440.000 ψήφους, και είδατε τι ντόρος γίνεται και πως σπεύδουν όλοι να καλύψουν τώρα τα θέματα στα οποία "πατάει".
Πιστεύει κανείς λοιπόν ότι εάν εμείς, το ε.ε. & ε.α. προσωπικό Ε.Δ. & Σ.Α., εμπιστευόμασταν το Σ.Ε.Ε. και συγκέντρωνε αυτούς τους ψήφους, όπως κάλλιστα μπορούσε, θα είχαμε την αντιμετώπιση που τώρα μας επιφυλάσσουν;
Είπαμε:"Παπούτσι απ' το τόπο σου κι ας είναι μπαλλωμένο"
Προς γνώση και συμμόρφωση λοιπόν!
Θεόφιλος.