---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Συμμετοχή εκπροσώπου δικηγορικού γραφείου κας Τζούλη στην σύσκεψη της 10ης Ιουλίου 2012 στην ΕΑΑΣ Λάρισας


     Κ. Παπαπαρίση, έλαβα το από 6-7-2012 ηλεκτρονικό σας μήνυμα με πρόσκληση να παρευρεθώ στη νέα σας συγκέντρωση. Σας ενημερώνω ότι κατ’ αρχάς δεν αμφισβητώ το πρώτο e-mail σας με ημερομηνία 29-6-2012 όπου και πάλι με προσκαλούσατε στην πρώτη σας συγκέντρωση, αλλά αυτό δεν έφτασε ποτέ, πολύ φοβάμαι ότι ίσως μπορεί να ήρθε ως spam ή να παρέπεσε στην αλληλογραφία ή να διαγράφηκε εκ παραδρομής. Σε κάθε περίπτωση, δεν το γνώριζα και δεν το έλαβα. Όσον αφορά στη νέα πρόσκληση που μου απευθύνετε, θα ήταν πράγματι μεγάλη μου χαρά να παρευρεθώ εγώ η ίδια αυτοπροσώπως. Όμως, λόγω σοβαρότατης ανειλημμένης επαγγελματικής υποχρέωσης (ήτοι δικάζω Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων από διακοπή για την αυριανή δικάσιμο που δεν επιδέχεται άλλης αναβολής και είμαι συνήγορος υπεράσπισης κατηγορουμένου) σας ενημερώνω ότι στην αυριανή σας συνάντηση ώρα 20.00 μμ στην ΕΑΑΣ Λάρισας, θα παρευρεθεί ο κος Νικόλαος Κολοκυθόπουλος, συνάδελφος Δικηγόρος Λάρισας και συνεργάτης μου, ο οποίος θα είναι στη δική σας διάθεση προκειμένου να απαντήσει σε τυχόν απορίες σας -  διευκρινίσεις.
ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
          ΤΖΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ
--------------------------------------------------------------------
     Κυρία Τζούλη, η συμμετοχή εκπροσώπου σας είναι μια ευχάριστη εξέλιξη. Ελπίζω να γίνει μία εποικοδομιτική συζήτηση που θα βοηθήσει τους συναδέλφους να πάρουν την απόφαση τους.
         Με εκτίμηση
Αποστόλης Παπαπαρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: