---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

16 Ιουλίου 2012 {1η Ενημέρωση από Δικηγορικό Γραφείο}

      Συνάδελφοι, πριν από λίγο έλαβα το παρακάτω e-mail από την κα Τζούλη. Ολοκληρωμένη ενημέρωση από εμένα θα λάβετε αύριο Τρίτη 17/09/2012. Παρακαλώ ενημερώστε και όσους δεν έχουν e-mail. Αποστόλης Παπαπαρίσης
      Υ.Γ. Προσοχή η ενημέρωση των συμμετασχόντων, επί της εξέλιξης των διεκδικήσεων μας, εμπίπτει στην αρμοδιότητα του δικηγορικού γραφείου. Η δικιά μου είναι επικουρική - συμπληρωματική. 
      κ. Παπαπαρίση, κατόπιν σημερινής τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχατε από το γραφείο μου με την συνεργάτιδά μου, κα Πατριαρχέα, σας ενημερώνω ότι το εργολαβικό-ιδιωτικό συμφωνητικό που έχουμε υπογράψει, θα πρέπει να παραμείνει σε ισχύ και να μην αλλάξει ως προς το ποσό των 90 ευρώ + ΦΠΑ 20,70 = 110,70 ευρώ, που αφορά έξοδα γραφείου για τη δεύτερη φάση, στο ποσό των 61,50 ευρώ. Αυτή ήταν απλά μια πρόταση από το γραφείο μας, δεδομένου ότι δεν είχαμε καμία υποχρέωση προς τούτο, αλλά η πρόταση αυτή έγινε αρχικώς για να διευκολυνθείτε ένεκα των αυξημένων και επιβαρυμένων εξόδων ενώπιον του Ελεγκτικού Συνεδρίου που επέφερε ο νέος Νόμος.
      Σε επικοινωνία μου με τον Σύλλογο και την Εφορία, με ενημέρωσαν ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί και να τροποποιηθεί το υπάρχον εργολαβικό, διότι από τη στιγμή που το εργολαβικό-ιδιωτικό συμφωνητικό έχει κατατεθεί στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και έχει υποβληθεί ηλεκτρονικά στην αρμόδια ΔΟΥ μου, είμαι υποχρεωμένη να εκδώσω σχετική ΑΠΥ εκ ποσού 110,70 ευρώ και αυτό δεν αλλάζει.
      Εν ολίγοις, η αρχική μας συμφωνία παραμένει 90 ευρώ συν ΦΠΑ 20,70 = 110,70 ευρώ, ποσό για το οποίο βάσει συμφωνητικού, θα πρέπει να εκδοθεί ατομική Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών, όπως έχω ήδη κάνει για το ΓΛΚ.
      Για το λόγο αυτό, παρακαλώ πολύ όπως ενημερώσετε με τη σειρά σας κάθε κ.κ. απόστρατο που επιθυμεί να συνεχίσει στην δεύτερη φάση, ότι θα πρέπει να καταβάλει στον λογαριασμό που σας έχουμε ήδη υποδείξει, το συνολικό ποσό των 388,52 ευρώ αντί του 339,32 ευρώ.
      Προς διευκόλυνσή σας, το ποσό των 388,52 ευρώ μπορεί να καταβληθεί σε δυο δόσεις εκ ποσού 194,26 ευρώ η κάθε μία, και μάλιστα η δεύτερη δόση μετά τις 20Αυγούστου, δεδομένου ότι το γραφείο θα παραμείνει κλειστό από 1η έως 20η Αυγούστου.
      Όσοι κ.κ. απόστρατοι μας έχουν ήδη αποστείλει τα δικαιολογητικά τους και έχουν καταθέσει το προηγούμενο ποσό, θα ενημερωθούν από το γραφείο μας, προκειμένου να καταθέσουν συμπληρωματικά την διαφορά των 49,20 ευρώ (388,52-339,32 = 49,20 ευρώ)
      Όσον αφορά στα υπόλοιπα ερωτήματα που τέθηκαν στην συγκέντρωσή σας, θα λάβετε σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα εντός της ημέρας, νωρίς σήμερα το απόγευμα.
     Ευχαριστώ, ΕΛΕΝΗ ΤΖΟΥΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: