---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Ψηφοφορία "Τι περιμένουν οι Απόστρατοι από τις Ενώσεις και τα Παραρτήματα τους;"

     Συνάδελφοι, προκειμένου να γίνει μια ψηφοφορία για λήψη μηνυμάτων και εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων, σας καλούμε για την ενεργή συμμετοχή σας, σε πρώτη φάση, με την αποστολή ερωτημάτων που πιστεύετε ότι πρέπει να υπάρχουν σ' αυτήν. Ο πιθανός τίτλος θα είναι η ερώτηση "Τι περιμένουν οι Απόστρατοι από τις Ενώσεις και τα Παραρτήματα τους;" 
     Στην ψηφοφορία θα δίνεται η δυνατότητα πολλαπλής επιλογής. Πιθανά ερωτήματα: (1) Να διεκδικούν δυναμικά τη μη περαιτέρω μείωση των συντάξεων, (2) Να πρωτοστατούν στην άρση των άδικων ηλικιακών κριτηρίων, (3) Να μη συμμετέχουν σε διαμαρτυρίες - πορείες, (4) Να συμμετέχουν σε διαμαρτυρίες - πορείες, κλπ. 

 
     Σημείωση: Η ψηφοφορία που θα λάβει χώρα στη συνέχεια, δε θα είναι αντιπροσωπευτική για το σύνολο των Αποστράτων αλλά θα αντικατοπτρίζει τη γνώμη όσων ασχολούνται με το διαδίκτυο.





2 σχόλια:

Saimon είπε...

Απόστολε ρίχνω την πρώτη ιδέα κι ας τα ακούσω από πολλούς . Πιστεύετε οτι τα τοπικά συμβούλια των Παραρτημάτων της ΕΑΑΣ (Πρόεδρος , αντιπρόεδρος , μέλη ) πρέπει να εκλέγονται από τα μέλη του κάθε παραρτήματος , ταυτόχρονα με την ανάδειξη Προέδρου στην Ένωση ή να συνεχισθεί το σημερινό καθεστώς του διορισμού τους από το ΔΣ της ΕΑΑΣ ;

Σ.Καρυπίδης

beelovers είπε...

εγω το ριχνω στη 2η τοποθετηση