---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Κατατέθηκε το μέρισμα (φιλοδώρημα για μερικούς) του Γ' τριμήνου του ΜΤΣ

     Όσοι πήγαν στις τράπεζας (χθες) ή στα ΑΤΜ (σήμερα) είδαν δύο εικόνες. Η μία των παλαιών αποστράτων που είδαν το μέρισμα τους να είναι μειωμένο κατά 50%. Η άλλη των νέων αποστράτων, που διάλεξαν να αναγνωρίσουν προϋπηρεσία (Ν.2913/01) άρα και επιπλέον σταθερές κρατήσεις, που είδαν το μέρισμα τους να καταποντίζεται και να γίνεται φιλοδώρημα. 15,21 ευρώ για το τρίμηνο Ιουλίου, Αυγούστου, Σεπτεμβρίου ή 5,07 ευρώ το μήνα! Και την ίδια ημέρα μια ανακοίνωση του ΜΤΣ για να μας ...χρυσώσουν το χάπι.

     Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στα δικαιούχα του ΒΟΕΑ τέκνα τα εξής: α. Από την αποφασισθείσα μείωση του μερίσματος για το έτος 2012 θα εξοικονομηθούν πόροι με τους οποίους θα ικανοποιηθεί, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, μέρος των εκκρεμούντων αιτημάτων που έχουν υποβληθεί στο Ταμείο το έτος 2009. β. Κατόπιν τούτου, τα δικαιούχα τέκνα, που έχουν υποβάλλει τη σχετική αίτησή τους, τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο του έτους 2009, θα πρέπει να προβούν άμεσα στον έλεγχο των τηρούμενων Τραπεζικών Λογαριασμών τους (είτε να ενεργοποιήσουν αυτούς, είτε να δημιουργήσουν νέους) και να βρίσκονται σ’ ετοιμότητα για την προσκόμιση νέας Φορολογικής Ενημερότητας, όταν αυτή τους ζητηθεί. γ. Αναλόγως των εισερχομένων στο Ταμείο πόρων, θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την εντός του έτους 2012 περαιτέρω ικανοποίηση αιτημάτων χορήγησης ΒΟΕΑ πέραν των προαναφερόμενων μηνών.
      Παρακαλούμε, στο πλαίσιο της προαναφερόμενης προσπάθειας, η επικοινωνία σας με το αρμόδιο Τμήμα να επιχειρείται μόνο για σοβαρούς και ειδικούς λόγους, και στο τηλέφωνο 210 3229413. Για κάθε εξέλιξη επί του θέματος θα αναρτάται σχετική ανακοίνωση για ενημέρωσή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: