---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

"Ισχύς εν τη Ενώσει" - Εν Ενεργεία και Εν Αποστρατεία στελέχη σε κοινή συνάντηση στη Λάρισα

     Πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σήμερα, 15 Ιανουαρίου 2013, στη Λάρισα, συνάντηση γνωριμίας ενώσεων - συνδέσμων εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας, της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι εξελίξεις των τελευταίων χρόνων σχετικά με την αφαίμαξη των μισθών και των συντάξεων τους σε βαθμό που να μην είναι σε θέση να ανταποκρίνονται στις βασικές ανάγκες των οικογενειών τους. Αντηλλάγησαν απόψεις και καθορίσθηκε νέα συνάντηση στον ίδιο χώρο την επόμενη βδομάδα, 22 Ιανουαρίου 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30, προκειμένου να εξετασθούν τρόποι ενημέρωσης της κοινωνίας της Λάρισας. 


Παρευρέθησαν οι παρακάτω:
ΕΑΑΣ Λάρισας, Απόστολος Παπαπαρίσης και Ηλίας Φλούδας.
ΕΑΑΑ Λάρισας, Κων-νος Λιούτας και Κων-νος Τσιτσώνης.
ΣΑΧ-ΕΛΑΣ Λάρισας, Βασίλειος Διβάνης και Γεώργιος Μπρουζιούτης.
ΕΑΥΠΣ Λάρισας, Στέφανος Μουρτσούδης και Νικόλαος Βαίτσης.
Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας, Ηλίας Νατσιούλας, Δημήτριος Κούτσικος και Κουκουράβας Στέφανος.
Ένωση Υπαλλήλων πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Θεσσαλίας, Βασίλειος Ρούντος.
Απουσίαζαν λόγω κωλύματος ο Αγάπιος Χαρακόπουλος (Ένωση Αξιωματικών ΕΛΑΣ Θεσσαλίας) και Αθανάσιος Νταβούρας (Ένωση Αστυνομικών Λάρισας).

1 σχόλιο:

Νίκος είπε...

Μόνο οι συνάδελφοι της επαρχίας δραστηριοποιούνται . Οι Αθηναίοι θα ξυπνήσουμε μόνο όταν μας πάρουν το τηλεκοντρόλ από το χέρι και μας κατάσχουν τον καναπέ.
Μπράβο στην ΕΑΑΣ Λάρισας.
Νίκος Ησαΐας