---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Γιατί ΜΤΣ μόνο Γενική Τράπεζα και τώρα και Πειραιώς;

Δυνατότητα Διενέργειας Δωρεάν Συναλλαγών από τα ATM 
του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς  

Σας γνωρίζουμε ότι από 8 Ιανουαρίου 2013, οι έχοντες τηρούμενο λογαριασμό στη Γενική Τράπεζα και κάτοχοι της αντίστοιχης χρεωστικής κάρτας, δύνανται να πραγματοποιούν συναλλαγές και από τα ATM της Τράπεζας Πειραιώς δωρεάν.  

ΣΧΟΛΙΟ: Ποιο το όφελος των μετόχων και των μερισματούχων του ΜΤΣ από αυτήν την προνομιακή σχέση προς τις υπόψη τράπεζες; Οι Γάλλοι στην κυριολεξία με τη βοήθεια και κάποιων εγχώριων "εφιαλτών" μας άρπαξαν στην κυριολεξία την "Τράπεζα των Στρατηγών". Τώρα αυτή ...μεταβιβάσθηκε στην Πειραιώς. Δε νομίζετε κύριοι του ΥΕΘΑ ότι ήρθε ο καιρός να επανεξετάσουμε το θέμα της συνεργασίας με κάποια τράπεζα με μοναδικό σκοπό το συμφέρον των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των ΕΔ; Προτάσεις όπως έκδοση δωρεάν κάρτας VISA για όλα τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη με την προϋπόθεση ποσοστό επί των αγορών με αυτήν να κατατίθεται στο λογαριασμό του ΕΚΟΕΜΣ, έχουν υποβληθεί στο παρελθόν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: