---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

07.02.2013 - Προσβολή Τροποποιητικής Πράξης Συνταξιοδότησης με Έφεση στο ΙΙΙ Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου

     Στο κάτω μέρος της Πράξης της Αναπροσαρμογής της Σύνταξης μας με ημερομηνία 22/01/2013, που οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ήδη παραλάβει, λόγω του ν.4093/2012 σε συνδυασμό με το άρθρο 34 του Π.Δ. 169/2007, όπως υποστηρίζει το ΓΛΚ, αναγράφεται "Κατά της ανωτέρω πράξης, δύναται να ασκηθεί έφεση ενώπιον του ΙΙΙ Τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου εντός 60 ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης της (άρθρο 68 παρ. 8 και 110 παρ. 16 του Ν.4055/2012). Η κοινοποίηση της πράξης θεωρείται ότι έγινε την εξηκοστή μέρα από την ημερομηνία αποστολής της παρούσης".

     Σας θυμίζουμε ότι εγκαίρως σας είχαμε προετοιμάσει για ενδεχόμενες ενέργειες προσβολής της τροποποιητικής πράξης συνταξιοδότησης με έφεση στο ΙΙΙ Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Αξίζει να διαβάσετε με προσοχή την από 19 Δεκ 2012 ανάρτηση μας, που ακολουθεί. 19.12.2012 - Μείωση Συντάξεων Αποστράτων - Δικαστική οδός. Ο τρόπος που θα ακολουθήσει ο καθένας είναι προσωπική υπόθεση, όπως και η επιλογή της υποβολής της έφεσης μέσω δικηγόρου ή με ίδια μέσα.

     Για την περιοχή της Λάρισας πρόκειται να γίνει ενημερωτική συνάντηση  στην αίθουσα της ΔΕΥΑΛ, εντός της προσεχούς εβδομάδος, από δικηγόρο μέλος της Ένωσης μας, προκειμένου να επιλυθούν τυχόν απορίες. Το εν λόγω μέλος θα προβεί με ίδια έξοδα και για τον εαυτό του στη διαδικασία της πρότυπης δίκης. Η απόφαση θα είναι δική σας και το Παράρτημα Λάρισας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού δε θα έχει καμία άλλη εμπλοκή. Ακριβής ημερομηνία και ώρα θα σας γνωσθεί με άλλη ανάρτηση αλλά και ανακοίνωση στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Εννοείται ότι θα μπορούν να παρευρεθούν και συνάδελφοι των λοιπών ενώσεων αποστράτων.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Β.Μ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ?