---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

21 Φεβ 2013 - Ανακοίνωση Συντονιστικού Αποστράτων μετά την ψήφιση του επικαιροποιημένου ΜΠΔΣ



4 σχόλια:

Billy είπε...

"...σας υπόσχομαι να σας πολεμήσω με την περιφρόνησή μου, την ψήφο της οικογένειάς μου, αλλά και κάθε νόμιμο μέσο, μέχρις εξαφανίσεως σας από τον πολιτικό χάρτη και αποκαταστάσεως της πραγματικής δημοκρατίας στη χώρα μου, η ψυχή και το σώμα της οποίας θεωρώ ότι κατακρεουργούνται και βιάζονται καθημερινά, μπροστά στα μάτια όλων των Ελλήνων -Κατσαμπέκης Ευάγγελος-"
Πιστεύω πως αυτό το κομμάτι της ανοιχτής επιστολής του συμμαθητή και φίλου μου Βαγγέλη, θα πρέπει να είναι ο οδηγός μας σε οποιαδήποτε μελλοντική ενέργεια. Πρέπει να πληρώσουν ακριβά την ατιμία τους. Τα περί καταθέσεων τν μεταλλίων στον Αγνωστο Στρατιώτη κλπ κλπ για να μας λυπηθούν οι νοικοκυρές, είναι τρίχες. Απλώς πρέπει να καταλάβουν πως έχουν μπροστά τους ορκισμένους εχθρούς.

Βασίλης Κολλίγρης

Kostas είπε...

Συμφωνώ απολύτως,πρέπει να καταλάβουν ότι είμαστε ΕΧΘΡΟΙ!!!!!!!!!!!!

D είπε...

Πως αλλιώς θα πληρωθούν οι γαλλικές φρεγάτες και τα αεροπλάνα του ολαντζή; ΄Λλλωστε, δεν φαίνεται να υπάρχουν διαμαρτυρίες (όπως διαπιστώσαμε ΕΜΠΡΑΚΤΑ στην πρόσφατη πορεία της 20ης Φεβρουαρίου).
Δ. Σουφλής
ΠΑ

Unknown είπε...

μετά τις ανακοινώσεις πρέπει να γίνει "πόλεμος " μήπως και καταλάβουν κάποιοι,να δείξουμε ότι δεν είμαστε δεδομένοι σε τίποτα και σε κανέναν.