---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Το Συντονιστικό Αποστράτων με τους ΑΝΕΛ - Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι επαναλήφθηκε η συνάντηση με τον κ. Σαμαρά; Δείτε το σχόλιο

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ 
Ν. Π. Δ. Δ.

Γραφεία: Ι. Παπαρρηγοπούλου & Π.Π. Γερμανού 

Πλατεία Κλαυθμώνος – 105 61 Αθήνα - Τηλ.: 210 33 10 430 –210 33 10 431 – FAX: 210 33 10 429

Ημερομηνία 27 Φεβ 2013
A N A K O I N Ω Σ Η  14 / 2013

1.- Το Συντονιστικό Συμβούλιο των τριών Ενώσεων Αποστράτων επισκέφθηκε την 26-02-13 τον Αρχηγό του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κο Π. Καμμένο στο Γραφείο του στην Βουλή, στο πλαίσιο των επαφών με τους Αρχηγούς των Κομμάτων, που ξεκίνησε το Συντονιστικό Συμβούλιο.
2.- Το Συντονιστικό Συμβούλιο του ανέπτυξε τα οικονομικά προβλήματα που έχουν τα εν αποστρατεία και εν ενεργεία στελέχη των Ε.Δ. και των Σ.Α., συνεπεία των συνεχών και άδικων περικοπών, που επεκτείνονται και την περίοδο 2014-2016, για τα οποία ο κος Καμμένος ήταν ενήμερος.
3.- Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε θέματα Εθνικής Άμυνας και Ασφάλειας.
4.- Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο κος Καμμένος διαβεβαίωσε το Συντονιστικό Συμβούλιο ότι στηρίζει τα αιτήματα των αποστράτων και έμπρακτα με την κατάθεση ερωτήσεων και επερωτήσεων στην Βουλή. Παράλληλα μας πρότεινε να ετοιμάσουμε σχέδια τροποποιήσεων νόμων που μας αδικούν, τα οποία να προωθήσουμε σε όλους τους Βουλευτές του Κοινοβουλίου προκειμένου να τα υπογράψουν ονομαστικά, ώστε να αποδείξουν έμπρακτα ο καθένας την θέση του, έναντι των ζωτικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφάλειας. 
              O                                                    O                                                      O

Πρόεδρος Ε.Α.Α.Σ                        Πρόεδρος Ε.Α.Α.Ν                             Πρόεδρος Ε.Α.Α.Α
και Συντονιστικού

Αντιστράτηγος ε.α.                        Αντιναύαρχος ε.α.                           Αντιπτέραρχος (Ι) Π.Α. ε.α
Παντ. Μαυροδόπουλος                Σπ. Περβαινάς Π.Ν                                Κων. Ιατρίδης

ΣΧΟΛΙΟ: Το κόλπο των ερωτήσεων και επερωτήσεων είναι γνωστό. Η πρόταση να ετοιμάσουμε εμείς σχέδια τροποποιήσεων νόμου είναι υπεκφυγή (προσωπική άποψη). Ο κ. Καμμένος έχει βουλευτές αποστράτους, μάλιστα το ζήτησα ο ίδιος στις 25 Ιαν 2013, από τον κ. Νταβρή, υποσχέθηκε ότι θα το κάνει αλλά έκανε ερώτηση και μετά από 1 μήνα ο κ. Καμμένος ζητάει να του το ετοιμάσουμε εμείς. Στο χωριό μου λένε "Όποιος δε θέλει να μαγειρέψει 10 μέρες κοσκινίζει". Συνάδελφοι όποιος είναι μαζί μας πρέπει να το αποδείξει. 
Αποστόλης Παπαπαρίσης 

7 σχόλια:

Λάζαρος είπε...

χα χα χα

Μα κανένας δεν είναι μαζί μας, δεν το καταλαβαίνετε;

Ο μέσος Έλληνας βλέπει τις περιπτώσεις αποστράτων με 25 και 26 χρόνια υπηρεσίας, νεώτατοι 45άρηδες, να πληρώνονται και να κάθονται, τη στιγμή που ο ίδιος είναι άνεργος ή κακοπληρωμένος και του ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

Τώρα κάτι επιχειρήματα ηρωικά και δακρύβρεχτα που χρησιμοποιούμε εμείς, τον αφήνουν παγερά αδιάφορο.

Ούτε μπαίνει στη διαδικασία να εξετάσει τι συνθήκες εργασίας είχε ο καθένας ή τι κρατήσεις πλήρωσε. Αυτά είναι ψιλά γράμματα, όταν ο ίδιος δεν μπορεί να φέρει φαγητό στο τραπέζι του.

Πότε θα το καταλάβουμε επιτέλους;

Η μοναδική περίπτωση να πάρουμε πίσω κάτι από αυτά που μας άρπαξαν, είναι δικαστικά και εφόσον έχουμε στοιχειοθετημένη την υπόθεση με τέτοιο τρόπο, ώστε ακόμα και το πιο πουλημένο δικαστήριο να μην μπορεί να βγάλει απόφαση εναντίον μας.

exomatiakaivlepo είπε...

Μάλλον λάθος κατάλαβες..και προσπαθείς να προκαταλάβεις τους συναδέλφους.
Αγαπητέ Απόστολε, δεν μιλάμε για ερώτηση. Εδώ μιλάμε για κείμενα τροποποιήσεων. Η κοινή ανακοίνωση των Συντονιστικού Συμβουλίου των τριών Ενώσεων Αποστράτων, εξάλλου αναφερόμενη στον κ. Καμμένο είναι απολυτα σαφής και λέει επιλέξει:
"Παράλληλα μας πρότεινε (ο Καμμένος) να ετοιμάσουμε σχέδια τροποποιήσεων νόμων που μας αδικούν , τα οποία να προωθήσουμε σε όλους τους Βουλευτές του Κοινοβουλίου προκειμένου να τα υπογράψουν ονομαστικά, ώστε να αποδείξουν έμπρακτα ο καθένας την θέση του, έναντι των ζωτικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφάλειας."
Δεν μιλάμε λοιπόν για ερώτηση την οποία την κάνεις σου απαντάνε ή δεν σου απαντάνε και την πετάνε στο καλάθι των αχρήστων...Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητάμε την συνδρομή των Ενώσεων, για να κατατεθούν τροποποιήσεις όλων των σχετικών νόμων και να δωθούν σε όλους τους βουλευτές για υπογραφή.
Για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος και ποιοι μας στηρίζουν πραγματικά.
Καλό βράδυ
Μπάμπης Παπασπύρος
Ταξχος Π.Α (ε.α)

Unknown είπε...

Αποστόλη έχεις απόλυτο δίκιο,πρέπει να ξέρουν όλοι ότι τα ψέμματα τέλειωσαν όπως επίσης και το δούλεμα.Πρέπει όμως και εμείς να τους το δώσουμε να το καταλάβουν,μια καλή αρχή θα είναι η διαμαρτυρία του μαρτίου.

kaiafas είπε...

Άλλο φιλτατε Απόστολε οι ερωτησεις στη ΒτΕλλήνων και αλλο οι καταθέσεις(με υπογραφες βουλευτων) τροποποιήσεων και σχεδιων νομων. Εκει θα φανει ποιοι μας κοροιδευουν και ποιοι οχι, καθόσον η συλλογη ικανου αριθμου υπογραφών, θα σημάνει και την ανάλογη νομοθετικη ρλυθμιση.
Ηδη εστάλη η πρωτη τροποποιηση νομου και έπονται και οι επομενες.
Γ.Αντωνιάδης

Apostolos είπε...

Μπάμπη, διάβασε καλά τι γράφω. Μη βιάζεσαι να απαντήσεις και να δικαιολογήσεις τον κ. Νταβρή. Είχαμε πολλούς μάρτυρες στην αίθουσα της εκδήλωσης που είχες διοργανώσει.

Apostolos είπε...

Γιάννη, μάλλον δε διάβασες κι εσύ όπως και ο Μπάμπης τι ακριβώς γράφω. Απορώ, πως είναι δυνατόν να γράφουμε τα ίδια και να διαφωνούμε.

kaiafas είπε...

Κυριακή κοντη γιορτή λοιπόν Αποστόλη...
Θα επανέλθω, όταν θα κατατεθεί η τροπολογία που ετοιμασα για το εργασιακό και ήδη έχουν δεσμευθεί πως θα την υπερψηφίσουν τα κομματα του ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΕΛ,ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,ΚΚΕ και μερικοι βουλευτες της τριτοκομματικής...
Γιάννης