---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Και η παραπλάνηση καλά κρατεί...

Σας παρουσιάζουμε εδώ την παραπλάνηση του πίνακα που κυκλοφορεί για τις συντάξεις των αποστράτων. Ακόμα και τώρα που κάποιες εφημερίδες γράφουν για εμάς μας αδικούν με "έξυπνο" τρόπο και μέθοδο. Η σύνταξη του Υποστρατήγου, που είναι και οικογενειακό εισόδημα δεν ήταν 1.955,27 ευρώ τον Δεκέμβριο του 2009 αλλά  2.450 ευρώ μαζί με τα δώρα, ενώ τώρα έγινε 1.250 περίπου χωρίς να υπολογισθούν χαράτσια και εφορία, άρα μείωση πάνω από 50%. Όταν οι συντάξεις του υπόλοιπου Δημόσιου τομέα έχουν μειωθεί κατά μέσο όρο 25% και των αποστράτων πλέον του 50%, το ΓΛΚ τολμά να υποστηρίζει, εγγράφως, ακόμα και τώρα ότι "η Πολιτεία έχει επιφυλάξει ιδιαίτερη μεταχείριση στους στρατιωτικούς συνταξιούχους". Είναι ή δεν είναι αλήτες; Μας εμπαίζουν ή όχι; Υπάρχει κυβέρνηση ή απλώς κάποια τσογλάνια με διεστραμμένο μυαλό και μένος εναντίον των στρατιωτικών αποφάσισαν να μας ...εκδικηθούν;
 

4 σχόλια:

Unknown είπε...

αποστόλη καλημέρα,όπως έχω ξαναπεί οι άνθρωποι του γλκ έχουν μένος κατά των αποστράτων και των ενστόλων γενικά.Από προσωπική μου εμπειρία που είχα όταν ήμουν στην ενέργεια και λόγω της θέσης που υπηρετούσα το είχα γευθεί πολλές φορές.Το θέμα είναι τι κάνουμε από εδώ και πέρα,παραμένουμε κλεισμένοι στα καβούκια μας περιμένοντας ή κάνουμε κάτι το οποίο θα τους ταρακουνήσει?

karfoma είπε...

Η αυθεντικότητα αυτής της κατάστασης φαίνεται όταν ο Υποστράτηγος λαμβάνει 1239,97 και ο Ταξίαρχος 1317,81.

Podosfairo είπε...

Επειδή νομίζω ότι πρέπει να απευθυνθούμε σε "νομιμοφανή εγκληματική συμμορία"..θα δείτε, εκτός των άλλων, παρακάτω και κάποια μη αρμόζουσα πρόταση για τον Α/ΓΕΕΘΑ, για το ΘΕΣΜΟ δηλαδή που προορίζεται για την υπηρεσία όλου του Ελληνικού Λαού και την ασφάλεια της χώρας... αλλά δυστυχώς ξευτελισθεί από αυτούς τους τυχάρπαστους..

θα ήθελα να επισημάνω ότι κατά την άποψή μου, μας έχουν απομείνει πλέον μόνο δύο όπλα.

Πρώτον: Σε πρώτη φάση, ο «τύπος» με την «ντουντούκα» να κατέβει μαζί μας σε όλες τις κοινητοποιήσεις, για να σώσουμε την αξιοπρέπειά μας και τις οικογένειές μας..

Δεύτερον (όσο και αν αυτό σου φανεί πολιτικοποίηση ή μακριά από μένα προσπάθεια επηρεασμού, καθώς πολλοί ε.α. συνάδελφοι είναι κλεισμένοι ερμητικά στα κομματικά τους μαντριά...):

Σε δεύτερη φάση, λοιπόν, αν δεν συμβούν τα παραπάνω (δεν πείσουμε δηλαδή τους ε.ε. για συμμετοχή), το μόνο όπλο που μας απομένει είναι ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, τον οποίο όλοι θα πρέπει σαν ένα σώμα να στηρίξουμε και να ενδυναμώσουμε για αποτινάξουμε την «νομιμοφανή εγκληματική συμμορία» που με συστηματικό τρόπο εξευτελίζει και εξαθλιώνει την οικογένεια των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Εγώ σαν άτομο ετοιμάζω την 2η "ακτιβιστικη" ενέργειά μου με υποβολή σχετικού αιτήματος στον ΟΗΕ για την εκτέλεση Ανθρωπιστικών Επιχειρήσεων στη χώρα μας καθώς η επίθεση που δέχονται οι πολίτες τους από το σημερινό ΚΑΘΕΣΤΩΣ συνιστά αιτία / αφορμή επέμβασης... διαφορετικά όταν θα αρχίσουν οι αναταραχές θα είναι πολύ αργά...

beelovers είπε...

παντος εγω με ΣΧΗ πηρα 1107.14