---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Η Σφαγή των Μισθών και Συντάξεων των Στρατιωτικών Προάγγελος Δεινών, του Αντγου ε.α Στέλιου Καστραντά


Χαίρε Καίσαρ Οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν

     Δεν χωράει πλέον καμία αμφιβολία ότι με τις πρόσφατες σφαγές στους μισθούς και συντάξεις των στρατιωτικών, σε ποσοστό μάλιστα υπερδιπλάσιο των αντίστοιχων μειώσεων που επεβλήθησαν στους υπόλοιπους Έλληνες, ολοκληρώνεται το σχέδιο της τρόικας για την πλήρη καταστροφή της Χώρας και την παράδοσή της αμαχητί στις ορέξεις των πάσης φύσεως ξενόφερτων και ντόπιων κοτζαμπάσηδων. Γιατί είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς, ότι η Εθνική Ανεξαρτησία χάνεται και η Εθνική υπερηφάνεια γονατίζει όταν εξουθενώνεις πρώτα οικονομικά και μετά ηθικά όλους εκείνους που υπηρετούν αυτές τις αξίες.

     Τα παχιά και βαρύγδουπα λόγια όλων αυτών που προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι στρατιωτικοί και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων παρά τις αιματηρές μειώσεις που έχουν υποστεί διατηρούν ακμαίο το ηθικό τους, μάλλον θα πρέπει να απευθύνονται σε αφελείς και πάντως δεν μπορούν να πείσουν αυτούς που βιώνουν την εξαθλίωσή τους. Γιατί με ποιο κουράγιο και με ποιο πείσμα ο Αξκός και ο Υπξκός θα αντέξει το ξεπάγιασμα στον Έβρο, την μοναξιά στα ξερονήσια, την πολυήμερη απομόνωση στα πολεμικά πλοία, το πνίξιμο της ανάσας του στο υποβρύχιο, την ταχυπαλμία στην ελεύθερη πτώση, την ένταση του κορμιού του στις υπερηχητικές ταχύτητες των πολεμικών αεροσκαφών και τις φλέβες του στα όρια να σπάσουν, όταν από τη μια μεριά η Πατρίδα του ζητάει ακόμη και να θυσιασθεί γι’ αυτήν και από την άλλη, η ίδια τον θυσιάζει στις ορέξεις της τρόικας με το να τον εξαθλιώνει οικονομικά, να του διαλύει την οικογένεια, να του καταστρέφει τα όνειρα τα δικά του και των παιδιών του και τέλος ως απόστρατο να τον καταδικάζει  να ζει στη μιζέρια και την ανέχεια;

     Δυστυχώς η Ελλάδα με τις υποδείξεις της τρόικας και την πιστή εκτέλεση των εντολών της από τα πειθήνια εδώ όργανά της, που παριστάνουν ότι κυβερνούν, έχει μεταβληθεί σε ένα σύγχρονο ρωμαϊκό Κολοσσαίο όπου τα άγρια θηρία των λεγόμενων δανειστών έχουν πέσει στην αρένα και κατασπαράσσουν το φτωχό λαό με πρώτους τους ανήμπορους πλέον και εξαντλημένους μισθωτούς και συνταξιούχους. Και στην εξέδρα των επισήμων ως άλλοι καίσαρες, περιχαρείς και φουσκωμένοι, οι αρχηγοί των κομμάτων της συγκυβέρνησης  παρακολουθούν το αποτρόπαιο έγκλημα και αναπηδούν στις θέσεις τους από ανείπωτη ικανοποίηση κάθε φορά που το αίμα αναβλύζει από κάποιον κατασπαρασσόμενο ταλαίπωρο Έλληνα. Και από δίπλα οι μεγάλοι αρχηγοί του στρατού, ναυτικού και αεροπορίας με επικεφαλής τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ φορώντας τις επίσημες στολές τους και τις φαρδιές ζώνες και κορδέλες τους, γεμίζουν από ικανοποίηση και σιωπούν ένοχα βλέποντας τα θηρία να κατασπαράσσουν τα στελέχη των ΕΔ  και κάπου και κάπου ρίχνουν και καμιά λοξή ματιά προς το μέρος του Καίσαρα μήπως και εισπράξουν κάποιο νεύμα ικανοποίησης. Και λίγο πιο πάνω οι 300 της βουλής, ως  νέοι χουλιγκάνοι, απολαμβάνουν το θέαμα πότε φωνάζοντας από χαρά και πότε προσποιητά διαπληκτιζόμενοι στην προσπάθειά τους πάντα ο καθένας να πάρει μία καλή θέση δίπλα στον καίσαρα για τις ανάγκες των μίντια. Και με το τέλος του αποτρόπαιου εγκλήματος με ημιθανείς πλέον τους Έλληνες ο δήμιος Στουρνάρας τρέχει να πάρει τα συγχαρητήρια του Καίσαρα και να δώσει αναφορά της ολοκληρωτικής καταστροφής στη Μέρκελ και τη Λαγκάρντ. Και με την ολοκλήρωση του εγκλήματος, πάνω από την αρένα, εμφανίζεται το όραμα της μαυροφορεμένης Ελλάδας να κλαίει ασταμάτητα για το κατάντημά της και τον εξευτελισμό που της επεφύλαξαν εκείνοι που ορκιζόντουσαν ότι θα την σώσουν διώχνοντας  αυτούς που την ατίμασαν και που τώρα με στεντορία τη φωνή φωνάζουν για να τους ακούσει η μακρινή τους προστάτης: Χάϊ Μέρκελ. Ντόιτσλαντ ούμπερ άλλες.

     Συνέλληνες, Συνάδελφοι, Αντισταθείτε. Μην αφήνετε να ολοκληρωθεί το έγκλημα. Μαυρίστε τους.

Αθήνα, 3 Φεβ 2013
*Ο Αντγος ε.α Στέλιος Καστραντάς είναι Γεν. Γραμματέας της Ανεξάρτητης Κίνησης Στρατιωτικών (Α.Κί.Σ)

1 σχόλιο:

Συγκάτοικος είπε...

Ωραίο άρθρο, εύγε!
Ούτε μια ψήφος από το χώρο μας, δεν πρέπει να πάει στα εγκληματικά κόμματα, που με τις ενέργειές κατέστρεψαν τη χώρα και ενώ μας έφεραν εδώ που μας έφεραν, έχουν έτοιμη στα συρτάρια τους και τη χαριστική βολή (νέα μισθολόγια-κατάργηση μισθολογικών κλιμακίων κλπ)
Μέγιστος σεβασμός και πλήρης υποταγή στην πατρίδα, θυσία αν και όποτε χρειαστεί, κανένας σεβασμός όμως στους τύραννους και εχθρούς του λαού μας οι οποίοι, ενώ τον εξαθλίωσαν διατηρούν τα προνόμιά τους στο ακέραιο, αδιαφορώντας για την αηδία που προκαλούν στο λαό.

Συνάδελφοι, είναι θέμα τιμής πλέον για το χώρο μας, να μη τους δοθεί έστω και μια ψήφος.

E. Κατσαμπέκης