---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Το μέλος της ΕΑΑΣ Λάρισας Αντγος ε.α. (ΕΛΑΣ) Μπέτσιος Νίκος, προτείνει:



Αγαπητέ Αποστόλη - Βασίλη - Αγαπητά μέλη των Συνδέσμων - Ενώσεων, κατά την πρόσφατη συγκέντρωσή μας στην οποία συμμετείχα, διέκρινα σαφώς και κατανόησα από τους παρευρισκόμενους και τους ομιλητές, δύο πράγματα.

1. Η οικονομική μας κατάσταση ταχύτατα διαμορφώνεται δυσμενώς, [Όπως η ταχύτητα του  μετεωρίτη που έπεσε στη Σιβηρία],  με ορατό πλέον τον άμεσο κίνδυνο φτωχοποίησής μας, όπως προκύπτει από το επαχθές μνημόνιο και δυστυχώς και από τις κυβερνητικές αποφάσεις, ήτοι «Βουλγαροποίησης» του εισοδήματός μας.

2. Η κοινή επιθυμία και στάση του συνόλου των συγκεντρωθέντων, οδηγεί στην θέληση για ΜΗ  αποδοχή των «διατασσομένων» και ΜΗ αποδοχή στην απαξίωσή μας, με την συνεχή εφαρμογή αντισυνταγματικών, ταπεινωτικών και βάναυσων δημοσιονομικών μέτρων σε βάρος μας.

Κατόπιν τούτων, σας καταθέτω την ταπεινή μου άποψη, σχετικά με τον σχεδιασμό εκδηλώσεων υπεράσπισης και στοιχειώδους νόμιμης άμυνας των δικαίων και νομίμων αιτημάτων μας.

α. Ειρηνικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ταυτόχρονα και συντεταγμένα σε όλη τη χώρα, -από την Πρωτεύουσα, έως τον Έβρο και την Κρήτη,- με κατάθεση διακριτικών στις έδρες εκδήλωσης της διαμαρτυρίας μας, απλά και μόνο για να καταδείξουμε ότι πλέον τα ....αστέρια, οι κλάρες και οι σαρδέλες.... δεν τρώγονται.... και πλέον έχουν απαξιωθεί πλήρως.

β. Ψηφίσματα διαμαρτυρίας και αποφασιστικότητος, με επίδοσή τους ΚΑΙ στους βουλευτές των κομμάτων, με την επισήμανση των ευθυνών τους.

γ. Ανακοινώσεις στα έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. [Κεντρικά και Περιφερειακά], για την σωστή ενημέρωση των πολιτών.

δ. Υποστήριξη σε κάθε επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, [Ευρωπαϊκές - Εθνικές - Αυτοδιοικητικές], σε πρόσωπα προερχόμενα κατά κύριο λόγο, από τους κόλπους μας και σε υγιείς σχηματισμούς.

ε. Σε τοπικό επίπεδο, σύσταση κοινής ομάδος των ενώσεών μας, για δημιουργία ενός «φορέα κοινωνικής συναντίληψης», για την υποστήριξη των μελών των οικογενειών μας, εργασιακά, κοινωνικά, ηθικά και υλικά. [Μπορώ να σας το εξηγήσω λεπτομερώς].

στ. Υποβολή ενστάσεων προς Ελεγκτικό Συνέδριο -όπως λέχθηκε στη συγκέντρωση-, με ενημέρωση όλων των μελών.
Με φιλικά αισθήματα, ΝΙΚΟΣ  ΜΠΕΤΣΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: