---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΥΙΖ ...για να μην μας "χτυπάνε το χέρι στην πλάτη"

Θυμάστε φυσικά ότι 33 βουλευτές της ΝΔ (όπως και πολλοί άλλοι βουλευτές από άλλα κόμματα) έκαναν ερώτηση στη Βουλή για τις διπλές περικοπές στις συντάξεις μας. Είμαστε σίγουροι επίσης ότι ενημερωθήκατε ότι στις 18 Φεβρουαρίου 2013 κανείς από αυτούς δεν αρνήθηκε να ψηφίσει για 2η φορά τις διπλές περικοπές στις συντάξεις μας. Αυτό που πιθανόν να μην γνωρίζετε είναι ότι ο εισηγητής αυτής της επικαιροποίησης του ΜΠΔΣ 2013 -2016 ήταν ένας από τους 33 βουλευτές, ο οποίος μάλιστα έχει στο πολιτικό του γραφείο απόστρατο συνάδελφο. ΚΟΥΙΖ: Ποιος από τους 33 που φαίνονται παρακάτω είναι o εισηγητής; Βογιατζής Παύλος, Λέσβου - Βλαχογιάννης Ηλίας, ΤρικάλωνΓεωργιάδης Σπυρίδων - Άδωνις, Β’ Αθηνών – Γκιουλέκας Κωνσταντίνος, Α’ Θεσσαλονίκης – Δερμεντζόπουλος Αλέξανδρος, Έβρος – Καραμανλή Άννα, Β’ Αθηνών – Καράμπελας Ιωάννης, Βοιωτίας – Καρανάσιος Ευθύμιος, Χαλκιδικής – Κέλλας Χρήστος, Λάρισα – Κόνσολας Εμμανουήλ, Δωδεκανήσου – Κοντογεώργος Κωνσταντίνος, Ευρυτανίας – Κοντός Αλέξανδρος, Ξάνθης – Κουτσούμπας Ανδρέας, Βοιωτίας – Κοψαχείλης Τιμολέων, Γρεβενών – Κυριαζίδης Δημήτριος, Δράμα – Λεονταρίδης Θεόφιλος, Σερρών – Μακρή Ελένη, Φθιώτιδας – Μάνη-Παπαδημητρίου Άννα, Πιερίας – Μαρίνος Ανδρέας, Ηλείας – Μπατσαρά Γεωργία, Ημαθίας – Μπέζας Αντώνιος, Θεσπρωτίας – Νεράντζης Αναστάσιος, Β’ Πειραιώς – Νταβλούρος Αθανάσιος, Αχαΐας – Παπακώστα-Σιδηροπούλου Αικατερίνη, Β’ Αθηνών – Πασχαλίδης Ιωάννης, Καβάλας – Σαμπαζιώτης Δημήτρης, Μαγνησίας – Σκόνδρα Ασημίνα, Καρδίτσας – Σκρέκας Κωνσταντίνος, Τρικάλων – Σολδάτος Θεόδωρος, Λευκάδος – Στύλιος Γεώργιος, Άρτα – Ταμήλος Μιχαήλ, Τρικάλων – Τζαμτζής Ιορδάνης (Δάνης), Πέλλας – Χριστογιάννης Δημήτριος. Πιερίας Και για να σταματήσουν να μας κοροϊδεύουν όόόόόόόόλοι τους. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ. Οι ερωτήσεις και οι επερωτήσεις στη Βουλή είναι με άλλο τρόπο, περισσότερο sic «το χτύπημα στην πλάτη». Μας λένε δηλαδή, «είδατε εγώ ενδιαφέρομαι για εσάς». Ξέρετε πόσες ερωτήσεις υποβάλλονται στη Βουλή κάθε έτος; Περίπου 80.000. Όποιος δε θέλει να ασχοληθεί μαζί μας πετάει και μια ερώτηση στη Βουλή. Δεν τους νοιάζει η απάντηση κι ας είναι copypaste με την προηγούμενη. Παράδειγμα το θέμα των περικοπών των συντάξεων μας. Ότι ακριβώς απαντούσε ο κ. Σαχινίδης τα ίδια απαντάει και ο κ. Σταϊκούρας. Γιατί όμως; Μα ο συντάκτης είναι πάντα ο ίδιος. Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους!!!

4 σχόλια:

Κωνσταντίνος είπε...

Και εμείς μετά τις εκλογές θα τους χτυπάμε στην πλάτη με συμπόνοια...

tx είπε...

Επιπλέον οι συνάδελφοι θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι οι βουλευτές λαμβάνουν αμοιβή για κάθε ερώτηση ή επερώτηση που καταθέτουν. Οπότε το ωφέλιμον μετά του ωφελίμου (για αυτούς πάντα και δεν είναι απο λάθος η επανάληψη της λέξης ωφέλιμο).
Στάθης

Nomikos είπε...

Eίμαι απογοητευμένος. Μέσα σε δύο μήνες μου έκοψαν πάνω από 700 ευρώ!! Αν και είμαι και πολύτεκνος με τελείως ανάπηρο παιδί εξαιτίας του οποίου μέχρι τώρα με εξαιρούσαν από κάποια από τα κουρέματά τους, όπως ονομάζουν την σημερινή μας εξαθλίωση. Ο σημερινός τα έκοψε κι αυτά! Δυστυχώς κάποιοι θεωρούν στη Βουλή και στην κυβέρνηση δεδομένους (ίσως όχι άδικα.... φταίμε και μερικοί από εμάς) τους αποστράτους ότι θα ψηφίζουν εσαεί ΝΔ, ό,τι κι αν μας κάνουν. Ηρθε, συνάδερφοι, ο καιρός να τους δώσουμε την πιο ηχηρή απάντηση, εκεί που δεν το περιμένουν στις εκλογές και στο πεζοδρόμιο. Να τους στολίσουμε με κοσμητικά μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο και να ψηφίσουμε μαζικά αυτό που δεν περιμένουν και ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Ο-Λ-Ο-Ι ΤΟΥΣ. Ο νοών νοείτω και "ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω"!
Ν.Ιατ.

billnagg είπε...

Αφού η χώρα πουλήθηκε κατόπιν σχεδίου από τα απάτριδα και ανεπάγγελτα αυτά ανθρωπάκια που δυστυχώς επί 10ετίες με ευθύνη μας τα στηρίζαμε , τώρα τα παρακαλάμε για τί? Η τιμωρία που πραγματικά τρέμουν αυτοί και τα φερέφωνά τους είναι μόνο μία . Η ψήφος και η βοήθειά μας στο ΄΄μεγάλωμα΄΄ της Χρυσής Αυγής , στη μόνη δύναμη που δεν θέλουν ούτε να ακούσουν πολιτικάντηδες όλων των χώρων και τα τσιράκια τους οι δημοσιογράφοι.
56