---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Τι ειπώθηκε κατά το OnAlert στη συνάντηση Αποστράτων με Πρωθυπουργό

Τι έδωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στους προέδρους των “θεσμικών” Ενώσεων Αποστράτων; Επί της ουσίας μόνο την άρση της απαγόρευσης εργασίας για τους απόστρατους. Τίποτα άλλο. Η ουσία των όσων ειπώθηκαν μπορεί να αποδοθεί σε μια φράση που θα μπορούσε να ήταν “μόνο λεφτά μην μου ζητήσετε”. Αλλιώς λέγεται ότι “αυτά που ζητάτε έχουν κόστος”, για το δημόσιο ταμείο εννοείται, γιατί το κόστος που έχουν πληρώσει μέχρι τώρα οι στρατιωτικοί εν ενεργεία και απόστρατοι, φαίνεται ότι δεν απασχολεί. Ο πρωθυπουργός ήταν πολύ θερμός με τους απόστρατους λένε οι πληροφορίες. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μάλιστα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα για να του ζητήσει να δει το θέμα των μερισμάτων του ΜΤΣ. Θα το δει ήταν η απάντηση και γενικώς με υποσχέσεις αποχώρησαν από το Μαξίμου οι απόστρατοι. Αρκούν; Νομίζουμε πως όχι. Με συντάξεις Αρχηγών Γενικών Επιτελείων στα 1280 ευρώ, θα είναι δύσκολο για την κυβέρνηση να διαχειριστεί την οργή και τις αντιδράσεις των απόστρατων,οι οποίοι θεωρούν ότι παραπλανήθηκαν και τελικά θίχτηκαν περισσότερο απ΄ όλους από μια κυβέρνηση η οποία υποτίθεται ότι έχει “προνομιακή” σχέση με το χώρο των αποστράτων.  

10 σχόλια:

Thanasis είπε...

"Επί της ουσίας μόνο την άρση της απαγόρευσης εργασίας για τους απόστρατους.". Λυπάμαι που το είχα προβλέψει...
"αυτά που ζητάτε έχουν κόστος"
Όπως είχαν και τα αναδρομικά των δικαστικών....
Ευχαριστώ

Achilleas Mandrakis είπε...

Το δούλεμα πάει σύννεφο!!!Ο Γκαβαντώνης φαντάζομαι έδειξε κατανόηση για τις περικοπές αλλά για τις μηδενικές μειώσεις στις βουλευτικές συντάξεις γαργάρα!!!!!ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΩΣΩ ΤΟΥΣ ΑΦΡΑΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ!!!!

beelovers είπε...

ΒΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ

Νίκος είπε...

Περιμένω να δω με μεγάλη περιέργεια τι θα πράξουν οι πρόρδροι των Ενώσεων.
Τους κοριδεψαν όλοι , απέστειλαν δακρύβρεχτες είστολές στον Π/Θ(ο της ΕΑΑΣ)
και τους έδειξαν την πόρτα .
Κύριοι Πρόεδροι, δεν σας παρακαλέσαμε να σας βάλουμε Προέδρους, εσείς ζητήσατε την ψήφο μας.
Τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσετε τον λογαριασμό .
Νίκος Ησαΐας

Συγκάτοικος είπε...

Αφήστε τα λόγια, τώρα ορμάμε ΟΛΟΙ για δουλειά, από αύριο το πρωί μάλιστα, η αγορά μας περιμένει εναγωνίως, νομίζω ότι σε πρώτο χρόνο θα προτιμηθούν οι ανώτατοι και όσοι φοράνε καλή γραβάτα, στη συνέχεια οι όμορφοι και τελευταίοι οι κοντοί, κάνουμε βέβαια και καμία προσφυγή, που θα εκδικαστεί μετά θάνατον, ενδεχομένως και των κληρονόμων μας και όλα καλά.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι πρόεδροι των ΕΑΑΣ εξασφάλισαν μία ωραία φωτογραφία με τον πρωθυπουργό της χώρας, που θα τους θυμίζει ηρωικές εποχές.
Είμαστε τελικά τόσο αφελείς ή καθωσπρέπει λιγόψυχοι;

E. Kατσαμπέκης

MAJOR7 είπε...

'Ενας απλός "μαχητης" θα απαντούσε στον κ.πρωθυπουργο: Ευχαριστούμε την Ελληνική κυβέρνηση για την υπόληψη που μας έχει....Θα σας το ανταποδώσουμε στις επόμενες εκλογές !!! ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ !!!!

Unknown είπε...

κατά την αποψή μου κακώς τέθηκε το θέμα της εργασίας,το μείζον είναι η σφαγή των συντάξεων η οποία και αφορά την πλειοψηφία των αποστράτων

Κωνσταντίνος Δ. Βέρρος είπε...

Κύριοι,
Κατά μόνας δεν γίνεται τίποτα. Είναι η ώρα να συσπειρωθούμε στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ μόνο έτσι μπορούμε να δείξουμε τη δύναμή μας.

Γιώργος είπε...

Το μονο που τους νοιαζει ειναι τα ψηφαλακια ,οι Στρατιωτικοι με τις οικογενειες τους εχουν πανω απο 500.000 ψηφους .Υπαρχει ετοιμο κομμα με αποστρατους ο Σ.Ε.Ε. αρα κανονιστε την πορεια σας και μην γκρινιαζετε με τους προδοτες της πατριδας ,τον Απριλιο ο ΣΕΕ εχει συνεδριο ,ελατε να αναλαβετε δραση ,ακομα και την ηγεσια.

beelovers είπε...

δεν αφηνετε τα κοματικα εξω. αγωνα στο δρομο θελει και μονο!