---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Το άτυπο Συντονιστικό Όργανο Δράσεων (ΣΟΔ) Θεσσαλονίκης, συναντήθηκε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, χθες 6 Μαρτίου 2013, συναντήθηκε το άτυπο ΣΟΔ (Συντονιστικό Όργανο Δράσεων) Θεσσαλονίκης που αποτελούσαν οι: Χαράλαμπος Τσακιρίδης (ΕΑΑΣ Παρ. Θεσσαλονίκης), Απόστολος Παπαπαρίσης (ΕΑΑΣ Παρ. Λάρισας), Ιωάννης Γιαπουτζίδης (ΕΑΑΑ Παρ. Θεσσαλονίκης), Κων-νος Επιτρόπου (ΕΑΑΝ Παρ. Θεσσαλονίκης), Σωτήριος Ζαχαράκης (Ένωση Αστυνoμικών ε.α. Ν. Θεσσαλονίκης), Γεώργιος Χατζηκωνσταντίνου (ΠΟΣ), Δημήτριος Τσαϊλάς (ΕΑΑΝ Β. Ελλάδος), Θεοτόκης Καλαφάτης (ΕΑΛΣ Β. Ελλάδος), Χρήστος Πετανίδης (Σύλλογος Συνταξιούχων Πυροσβεστών Θεσσαλονίκης), Δημήτριος Βαλασίδης (ΑΚιΣ), Χρήστος Χατζηδημητρίου (ΕΣΠΕΚΜ), Ελευθέριος Μαυρουδής (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων), Ευάγγελος Καπεντής (ΣΑΑΣ/ΜΘ/Αποφ. ΣΜΥ), Θεόφιλος Παπαδάκης (Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης), Θωμάς Μπίλλιας (ΑΝΕΑΕΔ), Δημήτριος Χαντζής (ΠΟΣ), Ανδρέας Μελεζιάδης (ΣΣΕ-73) και Βασίλης Διαμαντίδης (Σύνδεσμος Αποφοίτων ΣΣΑΣ), με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό για επιτυχή συγκέντρωση που θα γίνει στο άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου την Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013 και ώρα 13:00. Αποφασίσθηκαν τα παρακάτω πάντα σε συντονισμό με την Αθήνα και το γενικό πλαίσιο που έχει καθορισθεί:
(1) Το δρομολόγιο της πορείας θα είναι Πλατεία όπου βρίσκεται το άγαλμα του Ελ. Βενιζέλου - Οδός Αριστοτέλους - Οδός Τσιμισκή – Οδός Ελ. Βανιζέλου – Οδός Εγνατίας - Οδός Ίωνος Δραγούμη – Οδός Αγωνιστών – Υπουργείο Μακεδονίας & Θράκης, όπου και θα επιδοθεί σχετικό ψήφισμα.
(2) Τα Λ/Φ αφού αποβιβάσουν τους συναδέλφους που θα έρθουν από Θεσσαλία, Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη στο χώρο της συγκέντρωσης θα παρκάρουν σύμφωνα με τις οδηγίες της Τροχαίας Θεσσαλονίκης. Υπόψη ότι χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των Λ/Φ 50 θέσεων αναμένονται. 3 από Ξάνθη, 4 από Βόλο, 8 από Λάρισα, 2 από Βέροια, 3 από Αλεξανδρούπολη, 1 από Άρτα, 2 από Κατερίνη, 1 από Γρεβενά, 2 από Έδεσσα, 1 από Γιάννενα, 1 από Καβάλα, 1 από Καρδίτσα, 2 από Δράμα, 1 από Κοζάνη, 1 από Πρέβεζα, 2 από Σέρρες, 2 από Τρίκαλα, 1 από Φλώρινα. Σύνολο μέχρι στιγμής 36 Λ/Φ Χ 50 άτομα = 1.800 άτομα. Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ.
(3) Να υπάρξει πρόβλεψη εξέδρας, μεγαφωνικής και οχήματος με μεγάφωνα που θα συνοδεύει την πορεία.
(4) Να έχουμε πανό και σημαίες. Θα χρησιμοποιηθούν και αυτά που θα μας στείλει η Αθήνα.
(5) Ψήφισμα, συνθήματα, τραγούδια κλπ να χρησιμοποιηθούν τα της Αθήνας και να προτείνουμε και δικά μας πχ
"ΛΑΟΣ, ΣΤΡΑΤΟΣ, ΚΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!",
"ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ",
"ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ",
"ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ - ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑ",
"ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ",
"ΑΜΥΝΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΗΘΙΚΟ",
"ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ",
"Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΑΝΕΙΚΑ – ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ".
(6) Στάλθηκε και θα επαναληφθεί όχι μία φορά ανακοίνωση στα ΜΜΕ για τη συγκέντρωση, για τις αδικίες που υφιστάμεθα αλλά και τοποθετήσεις μας σε κύρια εθνικά θέματα.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΝΟΜΟΥΣ ΕΡΘΟΥΝ 2.000 ΑΤΟΜΑ ΠΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013, 13:00 - ΑΓΑΛΜΑ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Με εκτίμηση
Αποστόλης Παπαπαρίσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: