---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Απάντηση Νο{8} στο "ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ.." από Σχη ε.α. Αθανασιάδη Βαγγέλη από Πιερία

Ο εχθρός, τα όργανα και τα μέλη


     Σήμερα η Πατρίδα μας, βρίσκεται στη δυσκολότερη στιγμή της Ιστορίας της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρόκειται να επικρατήσει όπως κάνει άλλωστε διαχρονικά, στην Ιστορία της. Ο εχθρός της, έχει απρόσωπη μορφή, χρησιμοποιώντας ασύμμετρους μεθόδους και μας έχει οδηγήσει σε μια απίστευτη ηθική, κοινωνική και οικονομική κρίση και εξαθλίωση. Είναι κάτι παράξενο, απροσδιόριστο, ετερόκλητο, και ταυτόχρονα υποδόρια επικίνδυνο.
     Από το «εσάς τους Αξιωματικούς θα σας φέρω σε τέτοιο επίπεδο ώστε να μην ξανασηκώσετε κεφάλι», φτάσαμε στο σήμερα, που με στοχευόμενες ενέργειες κατά των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας προσπαθεί, έχοντας όπλο την οικονομία, να προσβάλλει το Αμυντικό Σύστημα της Πατρίδος μας
     Οι διαμορφούμενες απειλές, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, είναι πλέον φανερές. Όμως ποια τελικά είναι τα όργανα και τα μέλη, αυτού του εχθρού;
     Θα μπορούσε να είναι, το υπάρχον «Πολιτικό Σύστημα» διότι απεδείχθη περίτρανα ότι λειτούργησε επί μιας 35ετίας τουλάχιστον, στερούμενο παντελώς από «βάθος πολιτικής και διπλωματίας», ήθους και αρχών. Λειτούργησε με τη κομματοκρατία, υστεροβουλία, εγωκεντρισμό, φόβο, ψέμα, κλοπή, πελατειακές σχέσεις και εξαγορά της συνειδητής ψήφου.
     Υιοθετώντας τα παραπάνω, οδηγούμαστε στο ενδεχόμενο καθορισμό για τα μέλη του. Όπως να είναι «Πολιτικάντηδες» οι οποίοι ηθελημένα, είτε άθελα συνέβαλαν να φτάσουμε στο σήμερα.
     Ηθελημένα διότι, προκειμένου να αναρριχηθούν στα ανώτατα αξιώματα της πολιτικής ηγεσίας, δεν δίστασαν να «πατήσουν επί πτωμάτων», να πουν ψέματα, να ποδοπατήσουν ένα ολόκληρο Λαό και να τον οδηγήσουν στην σημερινή εξαθλίωση. Στην εξαθλίωση ενός Λαού, με Πολιτισμό και χαρακτηριστικά ήθους, αξιοπρέπειας, καλόβουλο και αγαθό.
     Άθελα πάλι, λόγω έλλειψης νοημοσύνης και με το «δέλεαρ» της προσωπικής καταξίωσης, δεν αντιλαμβάνεται το έγκλημα που πράττει καθώς επίσης, ότι το συγκεκριμένο απαίσιο και θολό «Πολιτικό Σύστημα», αν παραστεί ανάγκη, θα τον θέσει «ως πρόβατο επί σφαγής».
     Επειδή, δεν μπορώ να διακρίνω, αν ηθελημένα ή άθελα γράφτηκε η συγκεκριμένη επιστολή του κ. Δασταυρίδη δεν απαντώ επί προσωπικού. Σίγουρα όμως, γνωρίζει ότι ο Ελληνικός Λαός, παρά τα γραφόμενα του:
· Συνεχίζει, να έχει τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας στη κορυφή των δημοσκοπήσεων, στο ερώτημα «Ποιους εμπιστεύεστε».
· Όπως επίσης, ποια επαγγέλματα έχει στη κορυφή των δημοσκοπήσεων στο ερώτημα, «Ποιους θεωρείται περισσότερο διεφθαρμένους».
      Από την άλλη βέβαια, μου είναι «πρόκληση» αυτή η επιστολή, γιατί σε μια ενδεχόμενη απάντησή της, κάλλιστα ο Ελληνικός Λαός, θα μάθαινε που είναι η αλήθεια και που το ψέμα. Οψόμεθα….

Δεν υπάρχουν σχόλια: