---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ενημέρωση από ΠΟΣ για τη συμμετοχή ε.ε. συναδέλφων σε κοινές εκδηλώσεις με ε.α.

Με αφορμή διάφορα άρθρα και ανακοινώσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και αφορούν στη συμμετοχή των ε.ε. στελεχών στις κοινές εκδηλώσεις με ε.α. συναδέλφους και επειδή  η παραπληροφόρηση και η διασπαστική τάση κυριαρχούν σε μερικά απ' αυτά, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών, σεβόμενη τις προσπάθειες όλων, την αναγκαιότητα ομοψυχίας και ενότητας, αλλά και για την αποκατάσταση της αλήθειας, κρίνει σκόπιμο να επισημάνει τα εξής:
Η θέση της ΠΟΣ εξ αρχής, με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του ΔΣ σε ότι έχει σχέση με τη συμμετοχή  των ε.ε. συναδέλφων στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας με στολή ήταν ότι "είναι δική τους επιλογή και ευθύνη ενός εκάστου για το πως θα εμφανισθούν, θα σεβασθούμε την απόφασή τους και ότι ουδείς από το ΣΟΔ έχει τη δυνατότητα να τους παρέχει κάλυψη". Τονίσθηκε μάλιστα ότι η συνεχής ενασχόληση με αυτό το θέμα έχει αποπροσανατολίσει την προσπάθεια επίλυσης των σοβαρών μας προβλημάτων. 
Στην εκπομπή "Ελεύθερος Σκοπευτής" του κ. Τράγκα, δεν συμμετείχαμε με απόφαση του ΔΣ (ΟΧΙ 9 - ΝΑΙ 1), διότι επιθυμούσαμε ισότιμη αντιμετώπιση στο τραπέζι του πάνελ και όχι ως "φόντο". Επίσης γνωρίζοντας τις δεσμεύσεις των ε.ε. συναδέλφων για παρουσία με στολή και τις ενδεχόμενες επιπτώσεις, δεν επιθυμούσαμε να θεωρηθεί ότι τους παρέχουμε κάλυψη, που δεν μπορούμε να τους εξασφαλίσουμε. 
                                                        Για το  ΔΣ της ΠΟΣ
             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        Βασίλειος Νικολόπουλος                                                                   Βασίλειος Παπαδόπουλος
              Ταξχος εα                                                                                            Ταξχος εα

Δεν υπάρχουν σχόλια: