---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

1η Σύγκληση Συντονιστικού Οργάνου Δράσεων (ΣΟΔ) Θεσσαλίας (+Πιερίας)

Αγαπητοί Συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε ότι στις 9 Μαΐου 2013 πραγματοποιήθηκε στο Παράρτημα Λάρισας της ΕΑΑΑ η 1η σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Δράσεων (ΣΟΔ) Θεσσαλίας - Πιερίας όπου διημείφθησαν - αποφασίσθηκαν τα παρακάτω, που αφορούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ε.ε και ε.α. Στελεχών των ΕΔ και των ΣΑ της 30ης Μαΐου 2013, στη Λάρισα:
α. Να συνταχθεί ανακοίνωση της συνάντησης που θα μοιραστεί στα ΜΜΕ και των 5 νομών, blogs, sites κλπ. Τη σύνταξη ανέλαβαν το Παράρτημα Λάρισας της ΕΑΑΣ, η ΣΑΣΑ Καρδίτσας και οι εκπρόσωποι της ΑΚiΣ. Η ανακοίνωση υποβλήθηκε ηλεκτρονικά και τέθηκε σε διαδικασία σιωπηλής αποδοχής από τους συμμετέχοντες μέχρι 14 Μαΐου 2013.
β. Οι εκπρόσωποι της ΠΟΣ Δημήτριος Τσιουρβόπουλος και Ιωάννης Σανδίκης ανέλαβαν να κάνουν έρευνα αγοράς για εξέδρα, μεγαφωνική και όχημα που θα συνοδεύει την πορεία. Το κόστος θα αναληφθεί από όλες τις συμμετέχουσες ενώσεις - συνδέσμους ανάλογα με τις δυνατότητες τους, θέμα που θα εξεταστεί μόλις μάθουμε το ακριβές κόστος.
γ. Μετά τη συγκέντρωση θα γίνει πορεία. Διαδρομή πορείας Πλατεία Ταχυδρομείου, Παναγούλη, Κύπρου, Αμαλίας, Βενιζέλου, Φιλελλήνων, Κύπρου, Μεγ. Αλεξάνδρου, Μανδηλαρά, Περιφέρεια Θεσσαλίας.
δ. Η μετακίνηση των μελών και των οικογενειών μας να γίνουν με μέριμνα των Ενώσεων - Συνδέσμων ανά νομό. Να γίνει προσπάθεια συντονισμού για μείωση του κόστους των μελών.
ε. Να ζητηθούν τα πανό από τη Θεσσαλονίκη και να φέρουν όσα έχουν οι εν ενεργεία και εν αποστρατεία φορείς που θα συμμετάσχουν.
στ. Να ενημερώσουν όλοι οι φορείς εν ενεργεία και αποστράτων με τηλεφωνήματα, sms, τα μέλη τους ενώ παράλληλα να σταλεί η ανακοίνωση σε όλα τα blogs, sites και εφημερίδες. H εφημερίδα της ΕΑΑΣ "ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ" που έχει ήδη εκδοθεί αναφέρει τη συγκέντρωση μας στην 1η σελίδα. Το ίδιο θα γίνει και με την εφημερίδα "ΗΧΩ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ" της ΕΑΑΑ.
ζ. Το παράρτημα Λάρισας της ΕΑΑΣ να συντάξει επιστολή για ενημέρωση της Αστυνομίας, η οποία θα επιδοθεί με μέριμνα του Συνδέσμου Αποστράτων Χωρ - ΕΛΑΣ Λάρισας.
η. Το παράρτημα Λάρισας της ΕΑΑΣ να συντάξει και να επιδώσει επιστολή για ενημέρωση της Περιφέρειας.
θ. Να δοθεί συνέντευξη τύπου στις 27-05-2013, ημέρα Δευτέρα, για ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας. Λεπτομέρειες θα καθοριστούν έγκαιρα.
ι. Το ψήφισμα της συγκέντρωσης να επιδοθεί στην Περιφέρεια την ίδια ημέρα και σε όλους τους βουλευτές των 5 νομών τις επόμενες 2-3 ημέρες.
ια. Να συγκεντρωθούν υπάρχοντα συνθήματα και να προστεθούν και άλλα προκειμένου με τη χρήση των υπαρχόντων ντουντουκών εκτός από ποσότητα αποκτήσει και παλμό.
Αποστόλης Παπαπαρίσης
Πρόεδρος ΕΑΑΣ Λάρισας
Υ.Γ. Το Παράρτημα της ΕΑΑΣ Καβάλας σε συνεργασία με την Ένωση Αποστράτων Αστυνομικών Καβάλας, μας ενημέρωσαν ότι προτίθενται να ναυλώσουν Λ/Φ και να έρθουν στη Λάρισα. ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: