---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Υπάρχει Ελπίδα!!! Η ΕΑΑΣ και αρκετοί Συνάδελφοι ανταποκρίθηκαν...



     Αγαπητοί Συνάδελφοι, επανέρχομαι με το ίδιο ακριβώς μήνυμα - ανάρτηση για να εκφράσω τη χαρά μου για την ανταπόκριση των Συναδέλφων μας προς τις οικογένειες των τριών οικογενειών που έχουν ανάγκη την αγάπη μας.  

     Αγαπητοί Συνάδελφοι, καλό μήνα. Αναρτούμε το παρακάτω μήνυμα και σας καλούμε τις δύσκολες αυτές ώρες που περνάμε όποιος έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει με το υστέρημα του τις παρακάτω οικογένειες, που την περίοδο αυτή έχουν την ανάγκη μας: Και 5 ευρώ, που είναι ένας καφές για εμάς, γι αυτές θα είναι η απόδειξη της αγάπης μας. Αναφέρουμε αυτές τις τρεις περιπτώσεις γιατί τις έχουμε επιβεβαιώσει. Με την πρώτη οικογένεια γνωστός μας συνάδελφος έχει άμεση επαφή μαζί της, ενώ με τις άλλες δύο μιλήσαμε τηλεφωνικώς οι ίδιοι όχι μόνον με τις οικογένειες αλλά και με άλλους συναδέλφους της περιοχής τους:
     (1) Η πρώτη οικογένεια είναι αυτή του του συγχωρεμένου συναδέλφου Σπυρίδωνα Σκούρτη που αυτοκτόνησε λόγω οικονομικών προβλημάτων (περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ αλλά και εδώ). Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει θα πρέπει να μας στείλει e-mail στο apostolos.papaparisis@gmail.com ή στο eaasLarisas@gmail.com για να σας δώσουμε το λογαριασμό στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ που διαθέτουμε και δεν επιθυμεί η οικογένεια να βγει στο διαδίκτυο (έχει σταλεί μόνο με e-mail). Για ενημέρωση σας, το ΔΣ της ΕΑΑΣ αποφάσισε να συνδράμει στην οικογένεια με το ποσό των 1.000 ευρώ. Ας όψεται το PSI που "έκλεψε" από την ΕΑΑΣ πάνω από 3 εκατ ευρώ με αποτέλεσμα οι δυνατότητες της σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για πολλούς συναδέλφους να είναι περιορισμένες.
     (2) Η δεύτερη οικογένεια είναι αυτή του συναδέλφου Αναστάσιου Μασκανάκη στην Κομοτηνή που η ιδιόκτητη κατοικία καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαϊά (περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ). Για την οικογένεια αυτή ανοίχθηκε με μέριμνα της ΕΑΑΣ Ροδόπης λογαριασμός στην ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 9800745880-0 και δικαιούχο τον ίδιο τον συνάδελφο. Για ενημέρωση σας, το ΔΣ της ΕΑΑΣ αποφάσισε να συνδράμει στην οικογένεια με το ποσό των 1.000 ευρώ. 
     (3) Η τρίτη οικογένεια είναι αυτή του συναδέλφου που το μικρό τους παιδί ο Βασίλης που είναι 15 χρονών, πάσχει από Λευχαιμία και αυτήν την περίοδο νοσηλεύεται σε μια κλινική της Αθήνας. Επειδή δεν γνωρίζει κάτι γι αυτό που έχει ή γι αυτό που κάνουν οι φίλοι του μπαμπά του, αποφεύγουμε να βάλουμε το επίθετο. Αριθμός λογαριασμού 9800123142-1  στη ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ κι εδώ. Γνωρίζουμε ότι η Υπηρεσία με την ευρύτερη έννοια βοηθά την οικογένεια στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της. Στο επόμενο ΔΣ της ΕΑΑΣ θα συζητηθεί και το υπόψη θέμα.
     Αγαπητοί Συνάδελφοι, επειδή και οι τρεις περιπτώσεις αφορούν πραγματικά περιστατικά και οι ανάγκες τους είναι οφθαλμοφανείς ας κρίνει ο καθένας μας αν και πόσο μπορεί από το υστέρημα του να βοηθήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια: