---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Η "επέλαση" συνεχίστηκε στη Λάρισα !!! Έπεται και συνέχεια !!!

Παλμό, δύναμη, αποφασιστικότητα,  χαμόγελο!

     Η συγκέντρωση της Λάρισας τα είχε όλα. Ίσως ήταν η πιο πετυχημένη συγκέντρωση μας και όχι τυχαία. Η εμπειρία των προηγούμενων,  η άρτια οργάνωση, το κέφι των συμμετεχόντων και προπάντων η βούλησή τους για συνεργασία πέρα και πάνω από ενώσεις, άτομα και διαχωριστικές γραμμές, επιβραβεύτηκαν με την επιτυχία. 

     Επιτυχία που σίγουρα θα έχει μεσοπρόθεσμα,  θετικό αντίκτυπο στο δίκαιο αγώνα που έχει ξεκινήσει και κλιμακώνεται, ενάντια στην απαξίωσή μας και στην υποβάθμιση των ΕΔ και των ΣΑ της πατρίδας μας. Τα σαφή δείγματα της ανησυχίας του συστήματος, φάνηκαν άμεσα με διασπαστικές «διαρροές» περί μισθολογίου και απολύσεων. Εμείς να κρατήσουμε την ψυχραιμία, την ενότητά μας και την εμμονή στο στόχο. Είναι η δύναμη, η ελπίδα μας και ο φόβος τους.

    Είναι γεγονός βέβαια, ότι κάποιοι γνωστοί κύκλοι, που εκπροσωπούν περιορισμένο αριθμό μελών, προσπάθησαν με σχέδιο και πείσμα να προκαλέσουν διάσπαση, με διχαστικές αλλά και αντισυναδελφικές ενέργειες και δημοσιεύματα για  να βλάψουν την ενότητα μας, η οποία είναι απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων μας. Εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε ότι ματαιοπονούσαν. Εμείς τους καλούμε και πάλι να αναθεωρήσουν αυτή την τακτική. ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

       Συγχαρητήρια σε όλους τους συνδιοργανωτές και προπάντων στους συμμετέχοντες ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ !

       Έπεται συνέχεια…


     Η Ομοσπονδία μας συνεχίζοντας τη συνεργασία στο ΣΟΔ, αφού είχε κινητοποιήσει τα μέλη της από την  περιοχή  Θεσσαλίας και Πιερίας που συμμετείχαν και στη συγκέντρωση της Λάρισας, εκπροσωπήθηκε με τον Πρόεδρο Β. Νικολόπουλο και τον Γ’ Αντιπρόεδρο  Γ. Χατζηκωνσταντίνου.   

     Εδώ μπορείτε να δείτε  το Χαιρετισμό  του Προέδρου της ΠΟΣ στη συγκέντρωση της Λάρισας.  Στη συνέχεια να δείτε το βίντεο της πορείας. Και τα δύο είναι επεξεργασμένα από τον Απ. Παπαπαρίση, Πρόεδρο της ΕΑΑΣ Λάρισας και τραβηγμένα από τους Γρηγόριο Παπαχαραλάμπους και Πέτρο Βουλτσίδη. Στο blog της ΕΑΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ  μπορείτε να δείτε διάφορα βίντεο και άλλα που αφορούν τη συγκέντρωση μας.


     Επίσης εδώ φαίνεται το ψήφισμα που επιδόθηκε στην Αντιπεριφερειάρχη  ΠΕ Λάρισας  Ειρήνη Καραλαριώτου  και  στη συνέχεια  στους τοπικούς βουλευτές.

      Σύμφωνα  με υπολογισμούς που κάναμε, με βάση το εμβαδόν που είχε καταληφθεί κατά την πορεία,  εκτιμούμε ότι οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν κατά πολύ τους 4.000. Στην παρακάτω σύνδεση φαίνεται που ήταν η κεφαλή της  πορείας  (σημείo C),  όταν η ουρά ήταν στην είσοδο της πλατείας Λαού (σημείο Α).  Πλάτος οδοστρώματος  6  μέτρα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: