---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Προσχέδιο Κρατικού Προϋπολογισμού 2014 {Μισθοί και Συντάξεις} No2

     Μετά από επαφές με ειδικούς η διατύπωση στο Προσχέδιο του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2014 της προηγούμενης ανάρτησης, φαίνεται ότι είναι όπως μας υποσχέθηακαν (...δεν περιλαμβάνεται η περικοπή που είχε προβλεφθεί στο ΜΠΔΣ...). Μην ξεχνάμε όμως ότι όπως είπε ο κ. Σταϊκούρας αυτό είναι προσχέδιο και τελεί υπό την έγκριση της Τρόικας. Καλό λοιπόν είναι να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, υπέρ ή κατά. Την έχουμε πατήσει ήδη πολλές φορές.
     Αποστόλης Παπαπαρίσης

3 σχόλια:

Unknown είπε...

κυριοι συνιστω υπομονη και κουραγιο
οποιος το εχει αντιληφθεί το 2015 εφαρμοζεται συμφωνα με τα υπογεργραμμενα στα μνημονια, συνταξη
350 ευρω για όλους . Αναφερθηκε στο ΣΚΑΪ ΤV .Διοργανωσαμε τόσες διαμαρτυριες δεν ίδρωσε κανένα πολιτικό αυτί ακόμα και συναδελφοι που ειναι ''σύμβουλοι'' σε γραφεια βουλευτών με διπλό μισθό μας αγνοούν .
η μονη πίεση ηταν μετά την καταληψη του πενταγωνου και για όσους δεν γνωρίζουν τότε θεσμοθετήθηκαν για πρωτη φορά τα 35 συνταξιμα .ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΥΡΙΟΙ

Apostolos είπε...

Μέχρι να συμβούν όλα τα παραπάνω που λέει ο Βασίλης, καλό είναι να θυμόμαστε ότι μας είχαν πει ότι για τη μη περικοπή για το 2014 είχ συμφωνήσει η Τρόικα. Οπότε το "προσπαθήσαμε αλλά" δεν παίζει.

cv είπε...

ΚΥΡΙΕ BILL PAP ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΝΟΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 3863/2010 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ .........ΚΑΛΗΜΕΡΑ