---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Στο ίδιο έργο θεατές, αλλά με διαφορετικούς πρωταγωνιστές;

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ της Εθνικής Άμυνας, είχαμε γράψει στην ανάρτηση της 25ης Ιουνίου 2013 εδώ ------> {Στο τέλος θα με κρίνετε.... Ποιος, που και πότε το είπε;} για την τακτική του κ. Παναγιωτόπουλου και τον χαρακτηρίσαμε ως τον κύριο «φρένο» για τις καθυστερήσεις όσων θεμάτων προωθούσαν οι κ. Υφυπουργοί στο γραφείο του. Η ανάρτηση τελείωνε με τη φράση «Κύριε Αβραμόπουλε, κύριε Υπουργέ, ελπίζουμε να μην ακολουθήσετε τα χνάρια του προκατόχου σας. Εμείς περιμένουμε... Κάνουμε υπομονή. Ως πότε; Θα δείξει...».
Σε άλλη ανάρτηση στις 1 Ιουλίου 2013 εδώ ------> με τίτλο {Μήπως πρέπει να επιστρέψουν τους μισθούς τους....} αναφερόμασταν και πάλι στην τακτική της καθυστέρησης του τέως ΥΕΘΑ όπου σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα είχε αφήσει στο Υπουργείο 817 ανυπόγραφους φακέλους. Εκεί είχαμε ζητήσει...
«Να μας αντιμετωπίσετε πλέον με τη σοβαρότητα που μας αξίζει».
Τέλος στην ανάρτηση της 5ης Αυγούστου 2013 εδώ ------> με τίτλο {Κύριε Παναγιωτόπουλε, εκεί δεν είναι ΥΕΘΑ!!!} σχετικά με τις αποδοκιμασίες που του επιφύλαξε το κοινό στο Ηρώδειο, είχαμε γράψει στην τελευταία σειρά: «Κύριε Αβραμόπουλε, μην παρεξηγήσετε κι εσείς τη σιωπή των Στρατιωτικών. Βοηθήστε να αρθούν οι αδικίες....».
Κύριε Υπουργέ, στις 25 Νοεμβρίου 2013 συμπληρώνετε 5 μήνες στη νέα σας θητεία ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Συναντηθήκατε εσείς, η κ. ΑΝΥΕΘΑ και ο κ. ΥΦΕΘΑ με όλους σχεδόν τους φορείς των αποστράτων. Σας ενημερώσαμε προφορικώς αλλά και γραπτώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και σας υποβάλαμε ολοκληρωμένες προτάσεις για όλα τα θέματα. Μέχρι σήμερα πλην της υπόσχεσης περί μη περικοπών το 2014, το μόνο που έχετε κάνει είναι να δηλώνετε, σε κάθε ευκαιρία, τη συμπαράσταση σας στις αδικίες που έχουμε υποστεί ενώ παράλληλα να εκφράζετε το σεβασμό σας στο έργο των Στρατιωτικών. Επ' ευκαιρία της Εορτής της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων δηλώσατε: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα αποκατασταθούν οι αδικίες, που επέφερε η δημοσιονομική προσαρμογή και θα ξαναβρούμε, ως έθνος, την αυτοπεποίθηση και τον προσανατολισμό μας προς ένα πιο ελπιδοφόρο και δημιουργικό μέλλον.»  
Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, δεν νομίζετε ότι είναι καιρός να αφήσουμε τα λόγια και να περάσουμε στην πράξη; Πότε επιτέλους θα προωθήσετε εκείνες τις νομοθετικές ρυθμίσεις που είχαν συσσωρευτεί στο γραφείο του προκατόχου σας; Η υπομονή μας εξαντλείται!!! Η «σιωπή» μας δεν πρέπει να εκληφθεί ως αποδοχή της νέας τακτικής καθυστέρησης. Απαιτείται μόλις ένα κλικ για να μετατραπεί η πικρία, σε οργή και αγανάκτηση. Οψόμεθα!!!  
Αποστόλης Παπαπαρίσης

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

blogger είπε...

....δεν μπορείς εκτιμώ να περιμένεις και πολλά όταν αψηφούν την γνώμη ...----->Πρέπει να γίνονται εκλογές στα Παραρτήματα της ΕΑΑΣ;....Μέχρι σήμερα 25 Νοε 2013 (17:15)
152 ΝΑΙ (95%) και 8 ΟΧΙ (5%).