---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Α/ΓΕΕΘΑ με εντολή ΥΕΘΑ προωθεί το θέμα των Ηλικιακών Κριτηρίων (έγγραφο}

     Για όσους θυμούνται την 11η Σεπτεμβρίου 2013, επ' ευκαιρία της  έλευσης στην πόλη της Λάρισας (SEEBRIG, 1η ΣΤΡΑΤΙΑ, ΑΤΑ και 110 ΠΜ) του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Αβραμόπουλου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους προέδρους των ΕΑΑΣ Λάρισας Σχη ε.α. Απόστολο Παπαπαρίση και ΕΑΑΑ Λάρισας Σγο ε.α. Κων-νο Λιούτα, παρουσία του Α/ΓΕΕΘΑ κ. Κωσταράκου Μιχαήλ. Είχαμε γράψει τότε « ...ο κ. Υπουργός έδωσε προσοχή στο θέμα των ηλικιακών περικοπών για το οποίο ζήτησε επιπλέον ενημέρωση την οποία θα υποβάλουμε εντός των ημερών μέσω του κ. Α/ΓΕΕΘΑ (φυσικά και το πράξαμε). Ως συνήθως κρατάμε μικρό καλάθι και θα περιμένουμε τυχόν εξέλιξη επί των θεμάτων του υπομνήματος.» Σήμερα μπορούμε να σας δείξουμε μία πρώτη ενέργεια. Οι προσπάθειες συνεχίζονται από όλους. 


3 σχόλια:

Unknown είπε...

Δωρον αδωρον. Μετα την 1/8/2012 Καμμια επιπτωση σε πολλους. Ειτε <55 η < 55 ετων. Κατι αλλο ισως ετοιμαζεται. Γιατι καθεται καπως τα 1100 του Σχη <55 και τα 1300 του Σγου> 60. Θα καταργησουν τον Ν.4024/2011,και θα φερουν αλλον νεο για να ανοιξη η ψαλιδα τουλαχιστον 400-500 ευρω,βεβαια με μειωση των <55η θα πουνε <60.Θα δειτε....Πλεον ολα ειναι πιθανα.

Unknown είπε...

Τι να το κάνω τώρα;;;Είναι ελάχιστο το ποσόν πάνω από τα 1000,00 ευρώ που έχει μείνει.Δεν τα θέλω.Επίσης δεν αντέχω το δούλεμα !!!

BlogOfBlogs είπε...

Τώρα μάλιστα....Αφού ο Αβραμόπουλος έδωσε προσοχή στο θέμα, δεν πρέπει πλέον να ανησυχούμε!!!
Άλλωστε δε φημίζεται ιδιαίτερα για την υλοποίηση των υποσχέσεών του.
Κοιμηθείτε ήσυχα....
Οι κάθετες περικοπές σύντομα στη σύνταξή σας....
Ειδικά για τους κάτω των 55 που δυστυχώς στοχοποιούνται με μανία απο την ηγεσία μας, για πολλούς και διαφόρους λόγους.
"Μην ακούτε τι λένε, βλέπετε τι κάνουν".
Λαφτσόπουλος Σταύρος
Σχης(Ο) ε.α