---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Επιστολή συναδέλφου για κυκλοφορία ηλεκτρονικού του βιβλίου (ebook)

Κύριε Παπαπαρίση
Θα ήθελα να γνωστοποιήσω σε σας και όλους τους συναδέλφους της ΕΑΑΣ Λάρισας την κυκλοφορία του ηλεκτρονικού βιβλίου μου (ebook) με τίτλο: 
1300+ INSPIRATIONAL SUCCESS AND WISDOM QUOTES, the ultimate ageless collection to inspire your life and change its course!, ISBN: 978-960-93-5728-9, στην αγγλική γλώσσα.
Πρόκειται περί συλλογής ρητών και αποφθεγμάτων μεγάλων ανδρών και γυναικών του ανθρώπινου πολιτισμού, κάθε εποχής και χώρου δημιουργίας, που άφησαν ανεξίτηλα τα σημάδια της παρουσίας τους στη ζωή των εθνών, για έμπνευση, δημιουργία και επιτυχία! Αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι, συγγραφείς, πολιτικοί, στρατιωτικοί ηγέτες, καλλιτέχνες, επιστήμονες και σύγχρονοι ειδικοί κάθε τομέα ανθρώπινης δραστηριότητας, δίνουν το καταστάλαγμα της σοφίας τους σε τούτη εδώ τη συλλογή! 
Για τους λάτρεις της φιλοσοφίας, σοφίας, αρετής, επιτυχίας σε κάθε τομέα της ζωής, καθώς και αυτούς που αναζητούν καθημερινή έμπνευση και πνευματική ώθηση, η συλλογή βρίθει από συμβουλές για ολική επιτυχία στη ζωή.  Είναι παραπάνω από σίγουρο πως ο καθένας θα βρει τροφή και συμβουλή για κάθε πτυχή της καθημερινότητά του. Η εγγενής επιθυμία για αλλαγή και το γεμάτο άμιλλα κυνήγι της επιτυχίας, θα οδηγήσει τον αναζητητή στη συλλογή αυτή, που σίγουρα προσφέρει την ανάλογη πνευματική τροφή σε κάθε περίσταση.
Μέσω άμεσου downloading αποθηκεύεται σε υπολογιστή, laptop, iPad, tablet, smart phone κ.ά. για ανάγνωση οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Διατίθεται σε όλο τον κόσμο από την ιστοσελίδα του Amazon.com/KDP με κόστος 2,98 δολάρια ΗΠΑ (2,40 € περίπου) και συγκεκριμένα: http://www.amazon.com/dp/B00I0EIDJ8 ή στον τομέα Kindle Ebooks http://www.amazon.com/Kindle-eBooks/b?ie=UTF8&node=154606011 πληκτρολογήστε στην αναζήτηση: 1300 INSPIRATIONAL SUCCESS AND WISDOM QUOTES, by Georgios Athanasiou.
Αν υπάρχει η ευγενής καλοσύνη και μείνατε ικανοποιημένοι από το περιεχόμενο του ebook, παρακαλείσθε να το κοινοποιήσετε σε όλους τους φίλους, γνωστούς και συγγενείς σας παγκοσμίως. Θα ήμουν ευγνώμων επίσης αν αφήνατε τα σχετικά reviews στον πίνακα της ιστοσελίδας του βιβλίου.
                                                                           Ευχαριστώ πάρα πολύ
                                                                              Γιώργος Αθανασίου
                                                                                      Λγός ε.α.
                                                                                 Τάξη ΣΜΥ 88

Δεν υπάρχουν σχόλια: