---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Η Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Διάθεσης Βεβαιώσεων του ΓΕΣ ανακοινώνει...

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη της Υπηρεσίας Ηλεκτρονικής Διάθεσης βεβαιώσεων.  Στόχος της Υπηρεσίας είναι, η κεντρική διάθεση του συνόλου των βεβαιώσεων που δικαιούνται τα Στελέχη και το Συνταξιοδοτούμενο προσωπικό του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Στην παρούσα έκδοση του Πληροφοριακού Συστήματος, είναι διαθέσιμες:
α. Οι βεβαιώσεις αποδοχών, οικονομικού έτους 2014 (χρήση έτους 2013) για το εν ενεργεία και συνταξιοδοτούμενο προσωπικό που μισθοδοτήθηκε από τον ΟΛ.ΚΕ.Σ.

β. Οι βεβαιώσεις οικονομικής ενίσχυσης, οικονομικού έτους 2014 (χρήση έτους 2013), για τους μερισματούχους του ΕΚΟΕΜΣ.

γ. Τα αναλυτικά φύλλα μισθοδοσίας, του εν ενεργεία Στρατιωτικού και Πολιτικού προσωπικού, που μισθοδοτείται από το ΟΛ.ΚΕ.Σ.

Σύντομα, μέσω του Πληροφοριακού Σύστηματος, θα είναι διαθέσιμες και οι ετήσιες βεβαιώσεις βιβλιαρίων υγείας, αρμοδιότητας ΓΕΣ/ΔΥΓ.

Το λογισμικό σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από το Κέντρο Πληροφορικής Υποστήριξης Ελληνικού Στρατού (ΚΕΠΥΕΣ), σε υλοποίηση επιχειρησιακών απαιτήσεων των ΟΛΚΕΣ και ΕΚΟΕΜΣ.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στο παρακάτω λινκ της ιστοσελίδας του ΓΕΣ https://bebeosis.army.gr/
ΚΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: