---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Στο Αγαθονήσι ο Α/ΓΕΣ με «Ν90″ ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη η Άσκηση των Τούρκων!

     Στο Αγαθονήσι ο Α/ΓΕΣ με Ν90 ενώ είναι σε Αμυντική Διάταξη το Ναυτικό των Τούρκων!
b040626t
 
     Από τη Χίο στη Σάμο και από εκεί στο Αγαθονήσι ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Μανωλάς, ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη η μεγάλη Τουρκική Άσκηση που από το πρωί τα πολεμικά του πλοία τους πήραν
αμυντική διάταξη …Λες και περιμένουν Επίθεση!
TDGK
     Απλώνεται με δεκατρία πολεμικά ο Πολεμικός Στόλος των Τούρκων αλλά σήμερα έλαβαν αμυντική διάταξη, αφού το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού έβγαλε 2 Φρεγάτες και τρεις Τορπιλακάτους ενώ έγινε διασπορά των Ελληνικών Πολεμικών Πλοίων στα νησιά για πάν ενδεχόμενον!
99D8AF04402D48C37752338C907FA391
     Η Πολεμική Αεροπορία χθες απογείωσε μια τετράδα από Σκύρο και Λήμνο που έφτασαν στην περιοχή κυνηγώντας την τετράδα των Τούρκικων Μαχητικών που πέταξαν στο βόρειο Αιγαίο εντός του FIR Αθηνών! Σε ανοιχτή γραμμή με τα Επιτελεία βρίσκεται ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος  που βρίσκεται σε σύσκεψη στο ΝΑΤΟ  και  ζήτησε από τον Α/ΓΕΑ να έχει έτοιμη την ετοιμότητα και όταν λέμε για ετοιμότητα να έχουμε υπόψιν μας μιλάμε  για πάνω από 30 μαχητικά!
hellenic-air-force
manwlas02
    Πονοκέφαλος που πρέπει να είχαν προσέξει από καιρό τα επιτελεία αν και το (είχαμε επισημάνει από καιρό) είναι τα CN-235 που πετούν για τρεις και πλέον ώρες καταγράφοντας τα πάντα και πραγματοποιούν Παραβιάσεις - Παραβάσεις!  Ο Α/ΓΕΕΘΑ θα φτάσει στην Αθήνα το ξημέρωμα της Παρασκευής, ενώ ο Α/ΓΕΣ που είναι στην εσχατιά της Ελλάδος είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει στο Επιτελείο αν και στο πρόγραμμα έχει να πάει σε όλα νησιά, τι Μονάδες και τα Στρατιωτικά φυλάκια. !
     Αν και η ΄Άσκηση των Τούρκων τελειώνει την 27η Μαΐου … Εκτιμούν οι Στρατιωτικοί και οι αναλυτές ότι ο Τούρκικος Στόλος θα παραμείνει έως την 30η Μαΐου και στο Πεντάγωνο είναι σε ετοιμότητα χωρίς να το κρύβουν!  Ετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς και η Μεγάλη Άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού "Καταιγίδα" και θα εξελιχθεί σε όλο το Αιγαίο εντός του Ιουνίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: