---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Τι είπε ο πρόεδρος του ΣτΕ για την απόφαση των περικοπών - Πότε θα δημοσιευτεί

     Πραγματοποιήθηκε στις 14/05/2014 συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Επικρατείας κ. Σωτήριο ΡΙΖΟ από τους Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα της Π.Ο.ΑΣ.Υ και Γενικό Γραμματέα της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., παρουσία του νομικού συμβούλου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Χαράλαμπου ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ύστερα από αίτημά μας με αφορμή την επικείμενη απόφαση επί της προσφυγής της Π.Ο.ΑΣ.Υ και Π.Ο.ΑΞΙ.Α αναφορικά με τις μειώσεις στο ειδικό μισθολόγιο των αστυνομικών. Ο κ. Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας αφού άκουσε όσα του εκθέσαμε για το αντικείμενο της συνάντησης, κατέστησε σαφές ότι η απόφαση θα δημοσιευθεί εντός ευλόγου -μικρού- χρονικού διαστήματος. Επίσης ο κ. Πρόεδρος επεσήμανε την ανεξαρτησία του Συμβουλίου της Επικρατείας και της Ελληνικής Δικαιοσύνης, καθώς και την υποχρέωση της Πολιτείας για πλήρη συμμόρφωση με τις αποφάσεις της.
     Σας ενημερώνουμε επίσης ότι συνάντηση, με ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα έλαβε χώρα 2 εβδομάδες ενωρίτερα την Παρασκευή στις 02/05/2014. Ο πρόεδρος της ΠΟΣ κ. Βασίλειος Νικολόπουλος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Επικρατείας, όπου επίσης λέχθηκε ότι το πιθανότερο ήταν η επίσημη δημοσιοποίηση της απόφασης θα γινόταν μετά τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: