---> Το παρόν blog έχει σταματήσει να ανανεώνεται από 31 Ιουλίου 2014. Το ΝΕΟ επίσημο blog είναι "http://www.eaas-larisas.blogspot.gr/" <----

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Επίσκεψη Διοικητού SEEBRIG στην ΕΑΑΣ Λάρισας…

Ο Διοικητής της Πολυεθνικής Ταξιαρχίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEEBRIG) Ταξίαρχος Hakan Eser, συνοδευόμενος από τον Ανχη (ΠΒ) Γκούζο Αθανάσιο και το Λγο Emre Mayakan, επισκέφθηκε την Τρίτη 6/5, τις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος Λάρισας της Ένωσης Αποστράτων Αξκων Στρατού.
Το μέλος της ΕΑΑΣ Λάρισας Σχης ε.α. Γρηγόριος Παπαχαραλάμπους παρουσίασε με προβολή φωτογραφιών τον σκοπό ύπαρξης και τις κοινωνικές και όχι μόνον δραστηριότητες της Ένωσης. Θυμίζουμε ότι τέλος Ιανουαρίου 2014 αντιπροσωπεία της ΕΑΑΣ Λάρισας επισκέφθηκε την Ταξιαρχία μετά από πρόσκληση του Διοικητού αυτής, όπου και ενημερώθηκε για την αποστολή της σε επιχειρήσεις υποστήριξης ειρήνης, ανακούφισης από καταστροφές αλλά και επιχειρήσεων ανθρωπιστικής βοήθειας. ----> Οι Απόστρατοι στη SEEBRIG....
Τον Ταξίαρχο Hakan Eser υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Λάρισας Συνταγματάρχης (TX) ε.α. Απόστολος Παπαπαρίσης, ενώ παρευρέθησαν ακόμη ο πρόεδρος της ΕΑΑΑ Λάρισας Σμηναγός ε.α. Κωνσταντίνος Λιούτας  και αρκετά μέλη της ΕΑΑΣ Λάρισας.  
Υπόψη ότι στις αρχές Ιουνίου, αντιπροσωπείες των Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού και Αεροπορίας, θα επισκεφθούν για ενημέρωση το Ευρωπαϊκό Στρατηγείο που εδρεύει στην 1η ΣΤΡΑΤΙΑ κατόπιν πρόσκλησης του Διοικητού του, Υπτγου Philippe Pontiès.

Δεν υπάρχουν σχόλια: